Το τελικό trailer του Tekken 8 είναι εδώ και σας καλεί στο επόμενο King of Iron Fist Tournament!

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες ο νέος τίτλος του franchise
18 Ιανουαρίου 2024 19:48
Το τελικό trailer του Tekken 8 είναι εδώ και σας καλεί στο επόμενο King of Iron Fist Tournament!

Η Bandai Namco μετράει πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Tekken 8 και μόλις κυκλοφόρησε το τελικό trailer από το παιχνίδι. Ετοιμαστείτε γιατί το θρυλικό fighting franchise επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ με πάρα πολλούς challengers, 32 στον αριθμό και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.

Η εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει ότι την άνοιξη θα προστεθούν νέοι παίκτες στο παιχνίδι, ανάμεσά τους και ο Eddy, ένας από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες στην ιστορία του franchise. Το launch trailer, λοιπόν, διαρκεί περίπου 2 λεπτά και θέλει να σας δώσει μία ακόμη μικρή γεύση από τον τίτλο.

Σε αυτό θα δείτε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στο επόμενο “King of Iron Fist Tournament” το οποίο ξεκινάει και επίσημα στις 26 Ιανουαρίου. Φυσικά, το βίντεο παρουσιάζει και πολλές μάχες με τους χαρακτήρες, gameplay πλάνα, αλλά και κάποια cutscenes από την ιστορία του Tekken 8.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Tekken 8 θα έχει ένα τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων ανάμεσά τους οι Reina, Panda, Victor Chevalier, Zafina, Kuma, Lee Chaolan, Alisa Bosconovitch, Devil Jin, Feng Wei, Dragunov, Shaheen, Steve Fox, Leo, Yoshimitsu, Azucena, Raven, Nina Williams, Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Bryan Fury, Lee Chaolan και πολλοί άλλοι.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις 26 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.