TEKKEN 8: Νέος challenger για το ρόστερ ο Lee Chaolan - Δείτε το gameplay του

Αυτή είναι η νεότερη προσθήκη στο ρόστερ μαχητών του νέου Tekken
17 Ιανουαρίου 2024 18:05
TEKKEN 8: Νέος challenger για το ρόστερ ο Lee Chaolan - Δείτε το gameplay του

Μιας και μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του TEKKEN 8, η Bandai Namco αποκάλυψε την προσθήκη ενός ακόμη....Challengeeeer (όπως φωνάζει η announcer κάθε φορά) για το ρόστερ του. Αυτή τη φορά βλέπουμε τον Lee Chaolan, ο οποίος θα είναι ένας από τους 32 μαχητές που θα αποτελούν το βασικό ρόστερ του Tekken 8 κατά την κυκλοφορία του στις 26 Ιανουαρίου. 

Για αυτόν τον λόγο η Bandai Namco κυκλοφόρησε το σχετικό gameplay trailer του Lee Chaolan, ο οποίος αποτελεί playable χαρακτήρας όλων των Tekken, ξεκινώντας από το 1994, πλην της μοναδικής απουσίας του από το Tekken 3. Ο "Silver Haired Demon" όπως τον αποκαλεί το trailer αποτελεί το υιοθετημένο παιδί του Heihachi Mishima, με σκοπό να γίνει ο νεαρός νέμεσις του Kazuya Mishima. Ο Lee όμως απεχθάνεται τόσο τον θετό πατέρα όσο και τον θετό αδερφό του, για αυτό τυχάνει κάποιες φορές να συνεργάζεται με τον θετό ανιψιό του, τον Jin Kazama. 

Το τι θα σημαίνει η εμφάνισή του στο Tekken 8 και το Story Mode του μένει να το δούμε. Μέχρι τότε απολαύστε το gameplay trailer του παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Tekken 8 θα έχει ένα τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων ανάμεσά τους οι Reina, Panda, Victor Chevalier, Zafina, Kuma, Lee Chaolan, Alisa Bosconovitch, Devil Jin, Feng Wei, Dragunov, Shaheen, Steve Fox, Leo, Yoshimitsu, Azucena, Raven, Nina Williams, Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Bryan Fury και πολλοί άλλοι.

Κυκλοφορεί παράλληλα σε κονσόλες και PC ένα demo για να δοκιμάσετε το νέο Tekken 8 πριν την κυκλοφορία του. Να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στο 2023 η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

Το Tekken 8 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για τα PC (Steam), Xbox Series X|S και PlayStation 5 στις 26 Ιανουαρίου.