Δείτε το επικό εισαγωγικό βίντεο του Tekken 8!

Ενώ αποκαλύφθηκε και ο πρώτος DLC χαρακτήρας
15 Ιανουαρίου 2024 16:16
Δείτε το επικό εισαγωγικό βίντεο του Tekken 8!

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Tekken 8, το οποίο είναι δίχως αμφιβολία η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα για μια μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας.

Η ιστορική σειρά που έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το fighting community αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο της νέο κεφάλαιο μετά από σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία. Συγκεκριμένα, το Tekken 8 αναμένεται στις 26 Ιανουαρίου αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την Bandai Namco να κάνει χρήση της υπερσύγχρονης μηχανής γραφικών Unreal Engine 5.

Συνεχίζοντας να προετοιμάζει το έδαφος, η εταιρία έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το εισαγωγικό βίντεο του κεντρικού campaign του παιχνιδιού, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που θα καταφθάσει μετά την κυκλοφορία του, στο πλαίσιο του πρώτου Season Pass. Αναλυτικότερα, το πρώτο Season Pass θα φέρει τέσσερις χαρακτήρες στις αρένες του Tekken 8, ξεκινώντας με τον Eddy Gordo την άνοιξη και συνεχίζοντας με άλλους τρεις χαρακτήρες, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα αντίστοιχα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλο το νέο υλικό που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.

Το opening cinematic του Tekken 8:

Το χρονοδιάγραμμα του Season Pass 1 του Tekken 8:

Tags: