Πόσους χαρακτήρες έχει το Tekken 8;

Το ρόστερ είναι μεγάλο, αλλά όχι μεγαλύτερο από αυτό του Tekken 7
31 Ιανουαρίου 2024 16:28
Πόσους χαρακτήρες έχει το Tekken 8;

Το Tekken 8 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, με νέα πανέμορφα next-gen γραφικά, καινούργιες κινήσεις για τους χαρακτήρες και μία ιστορία που συνεχίζει τα γεγονότα του προκατόχου του. Ο τίτλος έχει λάβει ήδη εξαιρετικές κριτικές, ενώ παράλληλα είχε ένα πολύ καλό ντεμπούτο, όσον αφορά το εμπορικό κομμάτι του.

Με πόσους διαφορετικούς χαρακτήρες κυκλοφόρησε ο νέος τίτλος της Bandai Namco όμως; Αρχικά, να σας υπενθυμίσουμε σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ότι το Tekken 7 είχε ένα μεγαλύτερο ρόστερ όταν κυκλοφόρησε με 36 playable χαρακτήρες (και αργότερα προστέθηκαν κι άλλοι με DLC). Η Bandai Namco έχει αποκαλύψει ήδη ότι θα προσθέτει κατά καιρούς νέους fighters στο Tekken 8 και την αρχή θα κάνει ο Eddy Gordo μέσα από ένα DLC ή για όσους έχουν προμηθευτεί το Season Pass. Το πρώτο Season θα περιέχει τέσσερις συνολικά νέους χαρακτήρες.

Το Tekken 8, λοιπόν, έχει αυτή τη στιγμή τους εξής χαρακτήρες:

Alisa Bosconovitch

Asuka Kazama

Bryan Fury

Claudio Serafino

Devil Jin

Feng Wei

Hwoarang

Jack -8

Jin Kazama

Jun Kazama

Kazuya Mishima/Devil Kazuya

King

Kuma

Lars Alexandersson

Lee Chaolan

Leo Kliesen

Leroy Smith

Lili De Rochefort

Ling Xiaoyu

Marshall Law

Nina Williams

Panda

Paul Phoenix

Raven

Sergei Dragunov

Shaheen

Steve Fox

Yoshimitsu

Zafina

Azucena Milagros Ortiz Castillo

Reina

Victor Chevalier

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι θα μπορείτε να παίξετε με έναν ακόμη χαρακτήρα, αλλά λόγω spoiler της ιστορίας θελήσαμε να μην τον συμπεριλάβουμε στη λίστα.

Την άποψή μας για το Tekken 8 μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ, ενώ ο υπογραφών είχε πει μεταξύ άλλων για το παιχνίδι τα εξής:

Το Tekken 8 είναι από τα καλύτερα fighting παιχνίδια που έπαιξα τελευταία, με ένα εκπληκτικό story mode, αλλά και offline περιεχόμενο που μπορεί να κρατήσει τον παίκτη για πολλές ώρες. Το ίδιο ισχύει και για το online κομμάτι, με τους servers να έχουν κατακλιστεί ήδη από fans που έτρεξαν για να απολαύσουν το νεότερο κεφάλαιο της σειράς. Τα γραφικά είναι απίθανα, το gameplay πιο στιβαρό και πιο γρήγορο από ποτέ, ενώ και οι χαρακτήρες είδαν το ρετουσάρισμα που έπρεπε να δουν, με τους τρεις νέους να είναι εξίσου καλοί, έχοντας, πιστεύω, τις προοπτικές να βρουν το κοινό τους. Η Bandai Namco, λοιπόν, φέρνει το απόλυτο Tekken πακέτο, πιο όμορφο από ποτέ και πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες fighting προτάσεις εκεί έξω!

Tags: