Ubisoft: Οι gamers πρέπει να συνηθίσουν να μην τους ανήκουν τα παιχνίδια

Νέες δηλώσεις μετά τις αλλαγές στις συνδρομητικές της υπηρεσίες
16 Ιανουαρίου 2024 19:47
Ubisoft: Οι gamers πρέπει να συνηθίσουν να μην τους ανήκουν τα παιχνίδια

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Ubisoft αποκάλυψε κάποιες σημαντικές αλλαγές στις συνδρομητικές της υπηρεσίες, ανακοινώνοντας Ubisoft+ Premium και Ubisoft+ Classics.

Με αφορμή τις αλλαγές αυτές, ο επικεφαλής του τμήματος των συνδρομών του γαλλικού κολοσσού παραχώρησε μια συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης στο GamesIndustry.biz. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι το μοντέλο των συνδρομών έχει τεράστιες ευκαιρίες για περεταίρω ανάπτυξη στη βιομηχανία. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, επισήμανε πως οι gamers πρέπει να αρχίζουν να συνηθίζουν να μην τους ανήκουν τα παιχνίδια τους.

Αναλυτικότερα, ο Philippe Tremblay δήλωσε:

Ένα από τα πράγματα που είδαμε είναι ότι οι παίκτες έχουν συνηθίσει, όπως είχε συμβεί και με τα DVD, να έχουν στην κατοχή τα παιχνίδια τους. Αυτή είναι μια αλλαγή στη νοοτροπία των καταναλωτών που πρέπει να γίνει.

Έχουν γίνει άνετοι με το να μην έχουν συλλογή από CD ή από DVD. Αυτή είναι μια μεταμόρφωση που γίνεται λίγο πιο αργά στα παιχνίδια. Καθώς οι παίκτες γίνονται πιο άνετοι από αυτή την άποψη... δεν θα χάνετε την πρόοδό σας. Αν συνεχίζετε το παιχνίδι σας κάποια άλλη στιγμή, το αρχείο προόδου σας είναι ακόμα εκεί. Δεν έχει διαγραφεί. Δεν θα χάνετε ό,τι έχετε χτίσει στο παιχνίδι ή το engagement σας με το παιχνίδι. Οπότε, το θέμα είναι να νιώθετε άνετα με το να μην είστε ο ιδιοκτήτης του παιχνιδιού σας.

Προσωπικά έχω ακόμα δύο κουτιά με DVD. Σίγουρα καταλαβαίνω την άποψη των παικτών σχετικά με αυτό λοιπόν. Αλλά, καθώς ο κόσμος θα υιοθετεί αυτό το μοντέλο, θα βλέπει ότι αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχουν, η υπηρεσία θα συνεχίζεται και θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε θέλει. Αυτό είναι καθησυχαστικό.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο μέσο πατώντας εδώ.

Tags: