Η Ubisoft ανακοίνωσε τα Ubisoft+ Premium και Ubisoft+ Classics

Αλλαγές στη συνδρομητική υπηρεσία
16 Ιανουαρίου 2024 07:56
Η Ubisoft ανακοίνωσε τα Ubisoft+ Premium και Ubisoft+ Classics

Η Ubisoft έκανε κάποιες αλλαγές στην γνωστή συνδρομητική υπηρεσία της όσον αφορά το Ubisoft+ Multi-Access και το PC Access. Η εταιρία προέβη σε μερικές ανακοινώσεις στο επίσημο blog της και αποκάλυψε ότι αλλάζει την ονομασία της υπηρεσίας, ενώ παράλληλα φέρνει και μία νέα βαθμίδα που θα προσφέρει κλασσικούς τίτλους της.

Αρχικά, τα το Ubisoft+ Multi-Access και PC Access γίνονται ένα και πλέον ακούνε στο όνομα Ubisoft+ Premium, το οποίο κοστίζει στην Ελλάδα 17.99 ευρώ και προσφέρει πάνω από 100 παιχνίδια, day one κυκλοφορίες, μηνιαία καλούδια, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Σε αυτό το πακέτο θα βρίσκεται όλες τις day one κυκλοφορίες από τα παιχνίδια της Ubisoft, όπως είναι το Avatar Frontiers of Pandora, το Assassin’s Creed Mirage, το Skull and Bones -όταν κυκλοφορήσει-, αλλά και το επερχόμενο Prince of Persia The Lost Crown. Όσοι γίνουν συνδρομητές σε αυτό το πακέτο, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ορισμένα παιχνίδια και μέσα από το Xbox.

Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να έχει πρόσβαση σε παλιότερους τίτλους της και δεν τον καλύπτει η παραπάνω τιμή, η εταιρία φρόντισε να κυκλοφορήσει και το Ubisoft+ Classics (μόνο για PC), το οποίο προσφέρει 50+ θρυλικά παιχνίδια. Σε αυτό το πακέτο θα βρείτε τίτλους όπως το Rainbow Six Extractions, το Monopoly Madness, το Riders Republic, καθώς και τα Far Cry 6, Immortals Fenyx Rising, Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed III και πολλά ακόμη. Αυτό το πακέτο κοστίζει 7.99 ευρώ το μήνα.

Μπορείτε να βρείτε όλα όσα προσφέρει το Ubisoft+ Premium πατώντας εδώ.

Δείτε τη λίστα με τα παιχνίδια του Ubisoft+ Classics από εδώ.

Ο Philippe Tremblay, ο οποίος είναι επικεφαλής του Ubisoft+ δήλωσε ότι τα Assassin’s Creed και Rainbow Six ήταν τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της υπηρεσίας, ενώ αναφέρθηκε και στις νέες αλλαγές λέγοντας για το “Classics” πακέτο ότι είναι μια πολύ ισχυρή προσφορά σε επίπεδο τιμής και καταλόγου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα δύο πακέτα μέσα από το site της Ubisoft από εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: