Το Suicide Squad παιχνίδι έγινε viral και όχι για τον καλύτερο λόγο

Μερικά screenshots του κάνουν το γύρο του διαδικτύου
10 Ιανουαρίου 2024 23:23
Το Suicide Squad παιχνίδι έγινε viral και όχι για τον καλύτερο λόγο

Εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight, η Rocksteady Studios που αγαπήθηκε χάρη στις προηγούμενες κυκλοφορίες της, ετοιμάζεται τώρα να φέρει στην αγορά το Suicide Squad: Kill the Justice League. Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, το βρετανικό στούντιο και η publishing εταιρία Warner Bros. Games έδωσσαν τη δυνατότητα σε διάφορους δημοσιογράφους να δοκιμάσουν τον τίτλο πριν την κυκλοφορία του, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν μάλλον αυτό που περίμεναν.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κατάφερε πράγματι να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, αλλά όχι για τον καλύτερο λόγο. Συγκεκριμένα, το HUD του παιχνιδιού ξεκίνησε μια μεγάλη συζήτηση, καθώς πάρα πολλοί το βρήκαν υπερφορτωμένο με πληροφορίες, ενδείξεις και άλλα στοιχεία, σε βαθμό που η οθόνη έμοιαζε χαοτική.

Αναμενόμενα, δεν άργησαν να καταφθάσουν τα memes, με μια περίφημη εικόνα που δείχνει το «Elden Ring αν ήταν από δυτικό στούντιο», να έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από αυτές τις δημοσιεύεις που έκαναν το γύρο των social media:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί τους.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου του 2024.