O Alan Wake έρχεται στο Dead by Daylight

Remedy και Behaviour ετοίμαζαν καιρό αυτή την συνεργασία
10 Ιανουαρίου 2024 09:56
O Alan Wake έρχεται στο Dead by Daylight

To Dead By Daylight έχει γίνει ένα multiplayer παιχνίδι που οι guest εμφανίσεις και τα collabs του με άλλα διάσημα franchises από το Χόλιγουντ και ειδικά από το είδος του τρόμου εντυπωσιάζουν κάθε φορά. 

Αυτή τη φορά η Behaviour Interactive ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Remedy Entertainment με σκοπό να φέρουν τον Alan Wake στο Dead by Daylight ως τον νέο "Survivor" χαρακτήρα του παιχνιδιού. Τα lores μάλιστα και των δύο τίτλων φέρουν αρκετές ομοιότητες και έτσι ταίριαζε ο ερχομός του Alan Wake στον κόσμο του Dead By Daylight, καθώς και τα δύο παιχνίδια έχουν μια αντίστοιχη "σκοτεινή οντότητα/κόσμο" αυτή του Dark Place και του "The Entity" αντίστοιχα, όπως τόνισε ο Sam Lake σε δήλωσή του. 

Μάλιστα, πρόκειται για τον "κανονικό" Alan Wake ο οποίος θα συμμετέχει στο παιχνίδι και θα τον ελέγχουν οι παίκτες, μιας και ο Matthew Porretta ηχογράφησε νέες ατάκες για την εν λόγω περίσταση, ενώ φυσικά η φυσιογνωμία και η εμφάνιση ανήκει στον ηθοποιό Ilka Villi, όπως τον είδαμε στο πρόσφατο πολυβραβευμένο Alan Wake 2. 

Ο χαρακτήρας του Wake φέρει τρία ειδικά perks που ταιριάζουν στον χαρακτήρα του, όπως το "Champion of Light" που του επιτρέπει να τρέχει γρηγορότερα όταν κρατάει τον φακό του αλλά και να τυφλώνει τον δολοφόνο, προκαλώντας slow. To Illumination Boon δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα totem και να δείτε τους υπόλοιπους survivors και τα generators στον χάρτη. Και τέλος το Deadline που ανεβάζει τη συχνότητα των kill checks όταν αναρρώνει ο ίδιος ή άλλους συμπαίκτες ή επισκευάζει generators όντας τραυματισμένος. 

Η προσθήκη του Alan Wake στο Dead by Daylight θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου.