PlayStation Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για τα PS4 και PS5

Με δύο δυνατές προτάσεις για τους Essential συνδρομητές του PlayStation Plus
28 Ιουνίου 2023 19:05
PlayStation Plus: Αποκαλύφθηκαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουλίου για τα PS4 και PS5

Βρισκόμαστε στα τέλη του μήνα και η Sony συνηθίζει τέτοιες μέρες να ανακοινώνει την ανανέωση των δωρεάν παιχνιδιών που θα προσφέρει η λίστα του PlayStation Plus για τους Essential συνδρομητές και ο Ιούλιος φέρνει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Φυσικά να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι τα παιχνίδια της Essential βαθμίδας μπορούν να τα απολαύσουν και να τα προσθέσουν στην συλλογή τους και οι συνδρομητές των Premium και Extra βαθμίδων. 

Και οι τρεις τίτλοι του επόμενου μήνα θα είναι διαθέσιμες τόσο για κατόχους PlayStation 5 όσο και PlayStation 4, αλλά οι δύο εξ αυτών είναι δύο εξαιρετικοί ΑΑΑ τίτλοι. Ξεκινώντας από τις 4 Ιουλίου και έως τις 31 Ιουλίου, οι κάτοχοι των PS4 και PS5 θα μπορούν να απολαύσουν το Alan Wake Remastered της Remedy Entertainment, που αποτελεί ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ παιχνίδι με third person shooter στοιχεία, κινηματογραφική αφήγηση και επικές ανατροπές, που θα σας αφήσουν στο φινάλε με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα μια τέλεια ευκαιρία για τους κατόχους PlayStation κονσολών να παίξουν το πρώτο μέρος, ενόψει του πολυαναμενόμενου Alan Wake 2 στις 17 Οκτωβρίου. 

Στη συνέχεια, έχουμε το Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο ήταν το sequel του πρώτου "Black Ops" συνεχίζοντας την ιστορία των Woods, Mason και Hudson στα '80s. Εκτός του συναρπαστικού campaign δια χειρός Treyarch, ο τίτλος περιλαμβάνει multiplayer αλλά και Zombies mode για να σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες. Και τέλος το Endling - Extinction is Forever είναι η indie πρόταση που προσφέρει μια πανέμορφη 3D side scrolling platforming εμπειρία και μια συγκινητική ιστορία. 

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούλιο του 2023:

  • Call of Duty: Black Ops Cold War | PS4, PS5
  • Alan Wake Remastered | PS4, PS5
  • Endling - Extinction is Forever | PS4, PS5