Alan Wake 2: Αποκτά επιτέλους retail έκδοση και πρώτη ματιά στο ξέφρενο “Night Springs“ DLC

Έκπληξη με την κυκλοφορία του Night Springs!
08 Ιουνίου 2024 02:57
Alan Wake 2: Αποκτά επιτέλους retail έκδοση και πρώτη ματιά στο ξέφρενο “Night Springs“ DLC

O Sam Lake, Creative Director της Remedy, βρέθηκε στη σκηνή του Summer Game Fest 2024 για να παρουσιάσει το "Night Springs" DLC του Alan Wake 2, το οποίο εδώ και πολλές μέρες η Remedy Entertainment έκανε tease με ευφάνταστους τρόπους μέσα από τα social media. Και λέμε ευφάνταστους καθώς ο λογαριασμός της έχει μετονομαστεί σε "Poison Pill Entertainment", δηλαδή το alter ego της Remedy, από το σύμπαν του Alan Wake, όπου εδρεύει στην μυστηριώδη πόλη του Night Springs City.  

Το εντυπωσιακό στην πρώτη ματιά του Night Springs δεν είναι μόνο ότι κυριολεκτικά θα παίξετε μέσα σε τρία διαφορετικά επεισόδια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του Alan Wake αλλά και το ότι θα πάρετε των έλεγχο τριών πολύ γνώριμων και αγαπημένων χαρακτήρων. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Jesse Faden από το "CONTROL", μετουσιώνοντας έτσι άλλον έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα δύο αυτά παιχνίδια του Remedy Connected Universe (RCU). 

Οι τρεις πρωταγωνιστές του Night Springs DLC θα μπλέξουν σε μερικά πολύ meta, μυστηριώδη, αλλόκοτα, "pulpy" και υποθετικά τύπου "What If?" σενάρια, με το ύφος του πρώτου story expansion του Alan Wake 2 να έχει πολύ έντονα vibes από το standalone expansion "Alan Wake's American Nightmare". Το καλύτερο δες σας το είπαμε μιας και το Night Springs DLC θα κυκλοφορεί από αύριο (8 Ιουνίου) για τους κατόχους της Deluxe έκδοσης του Alan Wake 2. 

Έρχεται retail έκδοση και Collector's Edition για το Alan Wake 2

Στη σκηνή του Summer Game Fest 2024, ο Sam Lake επιφύλασσε όμως μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση καθώς -επιτέλους- το Alan Wake 2 θα αποκτήσει κανονική retail έκδοση. Ναι, πράγματι θα μπορέσετε να αποκτήσετε σε κουτί το Alan Wake II και να το έχετε για πάντα στο ράφι σας, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και μια σπέσιαλ και ακριβή Collector's Edition. 

Η retail "Deluxe" έκδοση του Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου 2024 με κόστος $79.99 και θα περιλαμβάνει τόσο το Night Springs όσο και το δεύτερο "Lake House" DLC. 

Έπειτα έχουμε την $200 δολαρίων έκδοση που θα κυκλοφορήσει μέσω της Limited Run Games και οι προπαραγγελίες για αυτή θα είναι ανοιχτές από τις 8 έως τις 21 Ιουλίου για όσους προλάβουν. Στην Alan Wake 2 Collector's Edition θα περιλαμβάνεται η Deluxe έκδοση, με ένα αποκλεισιτκό Collector's Edition κουτί, ένα μπρελόκ του Ocean View Hotel, ένα σετ κονκάρδες και μια ρέπλικα του Angel Lamp του Alan Wake. Σύμφωνα με την Limited Run, η κυκλοφορία της θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2024.