Η Nvidia χαρίζει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023!

Με κάθε αγορά νέας κάρτας γραφικών της
10 Οκτωβρίου 2023 18:27
Η Nvidia χαρίζει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023!

Μετά από χρόνια αναμονής, ο Οκτώβριος θα κάνει επιτέλους πραγματικότητα μια ευχή πολλών gamers, με την κυκλοφορία του Alan Wake II, του sequel της λατρεμένης σειράς της Remedy. Μάλιστα, ο τίτλος του φιλανδικού στούντιο αναμένεται να είναι εξαιρετικά προηγμένος από τεχνικής άποψης, αφού θα είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά το Cyberpunk 2077 που θα έρχεται με 100% ray-traced σύστημα φωτισμού, χρησιμοποιώντας δηλαδή path tracing, χωρίς καθόλου εκ των προτέρων υπολογισμούς, με όλα να γίνονται σε πραγματικό χρόνο από τη μηχανή γραφικών. Για να το γίνει αυτό πραγματικότητα, το Alan Wake 2 χρησιμοποιεί την εντυπωσιακή DLSS 3.5 τεχνολογία της Nvidia, ενώ ενσωματώνει και την Nvidia Reflex τεχνολογία.

Τώρα, η Nvidia ανακοίνωσε πως η συνεργασία της με τη Remedy δεν περιορίζεται μόνο στην ενσωμάτωση των τεχνολογιών της, αφού ετοίμασαν και μια προωθητική ενέργεια για τους PC gamers που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους ή να χτίσουν νέο. Ειδικότερα, από σήμερα και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμο το Alan Wake 2 GeForce RTX 40 Series Bundle.

Αυτό σημαίνει πως όσοι αγοράσουν κάποια συμβατή RTX κάρτα γραφικών από συνεργαζόμενο κατάστημα θα λάβουν δωρεάν ένα ψηφιακό αντίτυπο του Alan Wake 2. Η προσφορά ισχύει και για την Ελλάδα, με αναλυτικές πληροφορίες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, όπως για παράδειγμα η διαδικασία εξαργύρωσης, να βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Nvidia.

Οι κάρτες γραφικών της Nvidia που θα έρχονται με ένα δωρεάν αντίτυπο του Alan Wake 2:

  • GeForce RTX 4090
  • GeForce RTX 4080
  • GeForce RTX 4070 Ti
  • GeForce RTX 4070
  • GeForce RTX 4090 Laptop GPU
  • GeForce RTX 4080 Laptop GPU
  • GeForce RTX 4070 Laptop GPU