Το νέο trailer του Suicide Squad: Kill the Justice League είναι αφιερωμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά του PS5

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
04 Ιανουαρίου 2024 17:10
Το νέο trailer του Suicide Squad: Kill the Justice League είναι αφιερωμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά του PS5

Η Rocksteady συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προώθηση του Suicide Squad: Kill the Justice League, αφού πλέον βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από την κυκλοφορία του. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε τώρα ένα σύντομο trailer.

Ο λόγος γίνεται για το ‘Official PS5 Next Gen Immersion Trailer’, το οποίο εστιάζει ακριβώς εκεί που φαντάζεστε. Συγκεκριμένα, το βίντεο επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει τόσο την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers του DualSense χειριστηρίου, όσο και τον 3D ήχο που μπορεί να αναπαράγει η κονσόλα στα ακουστικά και τα ηχοσυστήματα των παικτών.

Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου του 2024. Παρακάτω ακολουθούν τα νέα trailers που παρουσιάζουν πιο αναλυτικά τους King Shark και Harley Quinn.