Ο Kuma θα βρίσκεται στο Tekken 8 και αυτό είναι το πρώτο trailer του

Ο Kuma, Master of Salmon έρχεται για τη νίκη μάς λέει η Bandai Namco
28 Δεκεμβρίου 2023 15:36
Ο Kuma θα βρίσκεται στο Tekken 8 και αυτό είναι το πρώτο trailer του

Η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το Tekken 8, το οποίο εστιάζει για ακόμη μια φορά σε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ναι, ο Kuma επιστρέφει και στο νέο κεφάλαιο της σειράς και έρχεται για να πάρει τη νίκη όπως λέει η εταιρία.

Το roster του Tekken 8 συνεχίζει να μεγαλώνει, λοιπόν, και στο reveal trailer θα δείτε τον Kuma να τα δίνει όλα για όλα με έναν και μόνο σκοπό: τη νίκη. Εκείνος φαίνεται ότι κάνει απίστευτα και δυνατά combos που σίγουρα οι λάτρεις της σειράς θα εντυπωσιαστούν.

Στο Tekken 8 θα εμφανιστούν παλιοί και νέοι fighters όπως είναι παραδείγματος χάρη οι: Reina, Panda, Victor Chevalier, Zafina, Lee Chaolan, Alisa Bosconovitch, Devil Jin, Feng Wei, Dragunov, Shaheen, Steve Fox, Leo, Yoshimitsu, Azucena, Raven, Nina Williams, Jin Kazama, Kazuya Mishima, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Bryan Fury και πολλοί άλλοι.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στη χρονιά η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

Το Tekken 8 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για τα PC (Steam), Xbox Series X|S και PlayStation 5 στις 26 Ιανουαρίου του 2024. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα demo για το παιχνίδι σε αυτές τις πλατφόρμες, όπου ο κόσμος μπορούσε να πάρει μια μικρή γεύση. Παρακολουθήστε το trailer του Kuma μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: