Το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι τεράστιο! – Μάθαμε πόσες ώρες θα διαρκεί

Νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο JRPG
21 Δεκεμβρίου 2023 16:28
Το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι τεράστιο! – Μάθαμε πόσες ώρες θα διαρκεί

Δε χωρά αμφιβολία πως το Final Fantasy VII Rebirth είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2024 και έτσι το γνωστό περιοδικό Game Informer αποφάσισε να αφιερώσει το νέο του τεύχος σε αυτό, αποκαλύπτοντας πολλές νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, το Final Fantasy VII Rebirth, όπως το περιέγραψε ο σκηνοθέτης Naoki Hamaguchi στη συνέντευξή του στο Game Informer, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Η ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας και μόνο θα απαιτεί περίπου 40 ώρες, ενώ η ενασχόληση και με όλο το επιπρόσθετο περιεχόμενο του παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί περίπου το 80% της εξερεύνησης, θα ανεβάζει κατακόρυφα τον χρόνο αυτό στις 100 περίπου ώρες. Αυτό σημαίνει πως το Rebirth θα είναι παρά πολύ μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, το Final Fantasy VII Remake.

Από την ίδια συνέντευξη μάθαμε ότι ο σχεδιασμός του ανοιχτού κόσμου του παιχνιδιού θα επιτρέπει το ταξίδι μεταξύ διαφορετικών περιοχών χωρίς εμπόδια. Καθεμία από αυτές όμως, θα επισημαίνεται ως ξεχωριστή περιοχή στο χάρτη. Αυτός ο ανοιχτός κόσμος θα περιλαμβάνει και νέες πόλεις, όπως το Crow's Nest, όπου οι παίκτες θα μπορούν να βιώσουν διάφορες παράλληλες περιπέτειες.

Όσον αφορά τις side αποστολές, ο Hamaguchi τόνισε ότι θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, εμπλουτίζοντας την αφήγηση και το γενικότερο world-building. Πολλές από αυτές τις αποστολές θα προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες για το σύμπαν του παιχνιδιού και τους κατοίκους του, ενισχύοντας το βάθος της ιστορίας. Άλλες θα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του Cloud, του κύριου πρωταγωνιστή, και άλλων βασικών χαρακτήρων. Χάρη στη συμμετοχή βασικών πρωταγωνιστών σε αυτές τις αποστολές, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν βαθύτερα τις σχέσεις και τη δυναμική των χαρακτήρων στο παιχνίδι.

Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το αφιέρωμα του Game Informer πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.