Τα gaming στούντιο του Netflix ετοιμάζουν πάνω από 10 παιχνίδια για την πλατφόρμα

Και ναι, ένα από αυτά βασίζεται στο Stranger Things
15 Δεκεμβρίου 2023 09:30
Τα gaming στούντιο του Netflix ετοιμάζουν πάνω από 10 παιχνίδια για την πλατφόρμα

Το Netflix δήλωσε επίσημα ότι αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 10 videogames στα σκαριά από δικά του στούντιο. Τα νέα ήρθαν στη δημοσιότητα από τον Mike Verdu, ο οποίος έχει αναλάβει το gaming κομμάτι της εταιρίας κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξής του στο Axios.

O Verdu είπε ότι 6 στούντιο του Netflix εργάζονται σε περισσότερα από 10 παιχνίδια αυτή τη στιγμή -ανάμεσά τους και ένα Stranger Things, ενώ παράλληλα είπε ότι η εταιρία έχει πάνω από 90 παιχνίδια στα σκαριά μέσω διάφορων deals με εξωτερικές ομάδες. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Netflix έχτισε πέρυσι τα δικά του στούντιο σε Helsinki και California, ενώ παράλληλα εξαγόρασε το στούντιο των Oxenfree παιχνιδιών, το Night School Studio, αλλά και την Spry Fox του Cozy Grove.

Ωστόσο, παλιότερα είχαμε μάθει ότι ούτε το 1 τοις εκατό των συνδρομητών του Netflix δεν παίζουν παιχνίδια, αλλά ο Verdu είχε πει ότι η εταιρία δεν ανησυχεί καθόλου για αυτά τα χαμηλά στατιστικά. «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με την επιτυχία που είχαμε μέχρι στιγμής», δήλωσε ο Verdu τότε, προσθέτοντας ότι η εταιρία «δεν βάζει πολλά μεγάλα στοιχήματα», αλλά είναι υπομονετική με αυτά που κάνει.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς το Netflix θα έχει συμπληρώσει πάνω από 80 διαφορετικά παιχνίδια στην πλατφόρμα του και αυτός ο αριθμός μεγάλωσε εχθές, όταν η Rockstar Games διέθεσε στην υπηρεσία το Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, που περιλαμβάνει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα GTA από το Netflix από εδώ.

Εσείς παίζετε παιχνίδια από το Netflix; Πείτε μας στα σχόλια!