Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τρία Grand Theft Auto παιχνίδια από το Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στο ραντεβού της η Rockstar Games
14 Δεκεμβρίου 2023 17:32
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τρία Grand Theft Auto παιχνίδια από το Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς τα τέλη του Νοεμβρίου σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, ότι η Rockstar Games θα συνεργαστεί με το Netflix, έτσι ώστε να φέρει στην streaming υπηρεσία τρία θρυλικά Grand Theft Auto παιχνίδια. Αυτή η στιγμή έφτασε, λοιπόν, και από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αυτά τα GTA από την παλάμη του χεριού σας με την mobile συσκευή σας (χωρίς κάποια έξτρα χρέωση).

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την The Definitive Edition των παιχνιδιών και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κάθε παιχνίδι είναι από 2 έως και 2.8GB.

Πρόκειται για το πακέτο Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition που είδαμε πρόσφατα στις κονσόλες και PC και από σήμερα θα το βρείτε τόσο μέσα από την mobile εφαρμογή του Netflix, όσο και απευθείας από τα App Store και Google Play, εφόσον είστε συνδρομητές.

Το Netflix για να το γιορτάσει κυκλοφόρησε και ένα trailer, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση από τα παιχνίδια.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα στα ψηφιακά καταστήματα των mobile συσκευών και ξεχωριστά και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα αγοράσετε χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδρομητές στο Netflix.

Για την ιστορία, το Netflix συνεχίζει να φέρνει μεγάλα παιχνίδια στην πλατφόρμα του και μεταξύ άλλων θα μπορείτε να βρείτε και εξαιρετικά indies, όπως τα Kentucky Route Zero, Before Your Eyes, Oxenfree, Immortality, Spiritfarer και Dead Cells, ενώ μελλοντικά θα φέρει και τα Katana Zero, Death’s Door και Hades.

Το πακέτο Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition κυκλοφορεί από σήμερα και στο Netflix.