Tekken 8: Δοκιμάστε το εντελώς δωρεάν από σήμερα!

Μόλις έγινε διαθέσιμη η δοκιμαστική έκδοση
14 Δεκεμβρίου 2023 15:35
Tekken 8: Δοκιμάστε το εντελώς δωρεάν από σήμερα!

Η στιγμή που πολλοί fans του fighting genre αλλά και των TEKKEN παιχνιδιών ιδιαίτερα περίμεναν, μόλις έφτασε. Από σήμερα όλοι οι κάτοχοι PS5 μπορούν επιτέλους να πάρουν μια πρώτη γεύση και να ριχτούν στις αρένες εντελώς δωρεάν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το demo του TEKKEN 8 είναι πλέον διαθέσιμο στο PlayStation Store και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την δοκιμαστική έκδοση του TEKKEN 8 για το PS5.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν αντίστοιχα demos για τους κατόχους Xbox Series X|S και ηλεκτρονικών υπολογιστών (μέσω Steam). Το demo περιλαμβάνει το πρώτο κεφάλαιο του story mode του TEKKEN 8 με τίτλο "The Dark Awakens", αλλά και ένα τοπικό versus mode.

Ο executive producer του TEKKEN 8, Katsuhiro Harada, έστειλε πρόσφατα μήνυμα στους fans, ώστε "να προετοιμαστούν" για την έλευση του demo. Ένα σχετικό trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στη χρονιά η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

To TEKKEN 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 26 Ιανουαρίου του 2024.