Παίξτε δωρεάν το TEKKEN 8 πριν την κυκλοφορία του

Χάρις το demo που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες
12 Δεκεμβρίου 2023 23:34
Παίξτε δωρεάν το TEKKEN 8 πριν την κυκλοφορία του

Ευχάριστα νέα για τους ανυπόμονους fans του Tekken, μιας και η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα demo για το πολυαναμενόμενο Tekken 8. 

Πολύ σύντομα οι λάτρεις fighting genre αλλά και των Tekken ιδιαίτερα θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πάνω από ένα μήνα νωρίτερα τον τίτλο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες στο PlayStation 5 θα λάβουν το demo στις 14 Δεκεμβρίου, νωρίτερα από τις άλλες δύο πλατφόρμες. 

Μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν οι κάτοχοι των Xbox Series X|S και ηλεκτρονικών υπολογιστών (μέσω Steam). To demo θα περιλαμβάνει το πρώτο κεφάλαιο του story mode του Tekken 8 με τίτλο "The Dark Awakens" αλλά και ένα τοπικό versus mode

Ο executive producer του Tekken 8, Katsuhiro Harada, έστειλε το μήνυμα στους fans του ώστε "να προετοιμαστούν" για την έλευση του demo. Ένα σχετικό trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

 Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στη χρονιά η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

To TEKKEN 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 26 Ιανουαρίου του 2024.