The Finals: Το νέο δωρεάν FPS παιχνίδι που σαρώνει στο Steam θα σας εντυπωσιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες για κονσόλες και PC
11 Δεκεμβρίου 2023 23:39
The Finals: Το νέο δωρεάν FPS παιχνίδι που σαρώνει στο Steam θα σας εντυπωσιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι σε PC και κονσόλες που κυριολεκτικά σαρώνει! Ο λόγος γίνεται για το The Finals που έρχεται από την Embark Studios που συμμετέχουν και πρώην developers των Battlefield παιχνιδιών. Ο τίτλος τα πηγαίνει τόσο καλά, που το τελευταίο εικοσιτετράωρο είχε πάνω από 200.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη γνωστή σελίδα, Steamdb, το The Finals συγκέντρωσε 242.619 ταυτόχρονους παίκτες το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ παράλληλα έχει γίνει και αρκετά viral σε όλα τα social media. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν τόσο στο PC, όσο και στα PlayStation και Xbox.

To The Finals υπόσχεται να σας δώσει ένα άκρως απολαυστικό και εντυπωσιακό gameplay, με ένα σύστημα καταστροφών τύπου Battlefield, αλλά πολύ πιο ρεαλιριστικό. To concept του τίτλου είναι πως συμμετέχετε σε ένα ριάλιτι σόου όπου πρέπει να φτάσετε στα...τελικά, όπως αναφέρει η σύνοψη:

Γίνε μέλος του THE FINALS, του παγκοσμίου φήμης, free-to-play, μαχητικού τηλεπαιχνιδιού! Πολεμήστε μαζί με τους συμπαίκτες σας σε εικονικές αρένες που μπορείτε να τροποποιήσετε, να εκμεταλλευτείτε, ακόμα και να καταστρέψετε. Φτιάξτε το δικό σας στυλ παιχνιδιού σε αυτό το shooter πρώτου προσώπου για να κερδίσετε κλιμακούμενα τουρνουά και διαρκή φήμη.

Μάλιστα, στο Steam έχει “Mostly Positive” reviews από τον κόσμο με περισσότερες από 36.000 κριτικές.

Βρείτε το The Finals στο Steam πατώντας εδώ.

Όσον αφορά τις κονσόλες, θα το βρείτε μέσα από τις νέες κυκλοφορίες στα Xbox και PlayStation Store.

Το The Finals κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν για PlayStation 5, Xbox Series X|S και Steam. Παρακολουθήστε το πιο πρόσφατο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.