Η Rocksteady θα διορθώσει την παραφωνία με το Suicide Squad: Kill the Justice League

Που αφορά το single-player κομμάτι του
10 Δεκεμβρίου 2023 23:42
Η Rocksteady θα διορθώσει την παραφωνία με το Suicide Squad: Kill the Justice League

Είχε ανακοινωθεί νωρίτερα ότι για να παίξει το Suicide Squad: Kill the Justice League θα απαιτούνταν συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ, ακόμη και για το single-player campaign, κάτι που ήταν λογικό να ξεσηκώσει σφοδρές αντιδράσεις από την gaming κοινότητα, κατά της Rocksteady 

Αυτή η απόφαση θα καθιστούσε το παιχνίδι "unplayable" για πολύ κόσμο που είτε δεν έχει την σταθερότερη σύνδεση είτε δεν μπορεί να είναι συνέχεια στο ίντερνετ και δεν θέλει να το παίξει σε co-op. 

Τελικά, η Rocksteady ανακοίνωσε ότι θα διορθώσει αυτή την παραφωνία του Suicide Squad παιχνιδιού της, καθώς λίγο μετά την προβολή του νεότερου trailer στα The Game Awards 2023, ένας εκπρόσωπός της στο επίσημο Discord κανάλι του παιχνιδιού, ανέφερε ότι θα βγει ένα offline mode. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι το offline mode του Suicide Squad θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα update αμέσως μετά το λανσάρισμά του, επομένως περιμένουμε να μάθουμε νεότερα ως προς αυτό. 

Στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην Metropolis για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του, αλλα και με όλα τα μέλη της, όπως τον Batman, τον Green Lantern και τον Flash. Μάλιστα, στο ρόλο του Bruce Wayne θα ακούσουμε για τελευταία φορά τον Kevin Conroy, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα πριν φύγει από τη ζωή το 2022. 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου του 2024.