GTA 6: Το κομμάτι του trailer σαρώνει στο Spotify καθώς ο κόσμος ψάχνει να το ακούσει

Μια νέα γενιά ακροατών ανακαλύπτει τον Tom Petty
09 Δεκεμβρίου 2023 11:38
GTA 6: Το κομμάτι του trailer σαρώνει στο Spotify καθώς ο κόσμος ψάχνει να το ακούσει

To trailer του GTA 6 έχει ήδη χαραχτεί στη μνήμη όσων το είδανε και έγραψε ιστορία με προβολές ρεκόρ που ίσως μόνο το GTA 7 να ξεπεράσει (ή αν η Marvel ξαναζήσει εποχές "Endgame").

Φυσικά το trailer όντας ντυμένο με το τραγούδι "Love is a Long Road" του Tom Petty έθεσε ολόκληρο το vibe της μεγαλοπρεπούς επιστροφής των Grand Theft Auto στην μοντέρνα Vice City του τώρα, η οποία έμοιαζε να έχει ακόμη τη μπογιά των 80's πάνω της. 

Επειδή χαράχτηκε το τραγούδι στη μνήμη όλων με τις πρώτες εικόνες που είδαμε ποτέ από το GTA 6 είναι λογικό ο κόσμος να το ψάχνει για να το ακούσει συνεχώς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ακροάσεις του "Love is a Long Road" να εκτοξευθούν στην πλατφόρμα του Spotify από την αρχή αυτή της εβδομάδας κατά 36.979%, σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό, καθώς μια ολόκληρη νέα γενιά ανακαλύπτει το φανταστικό αυτό τραγούδι. Το ίδιο θα συμβαίνει και σε άλλες streaming πλατφόρμες όπου δεν έχουμε όμως τέτοια στοιχεία.

Για παράδειγμα το επίσημο upload του κομματιού του Tom Petty στο YouTube έχει κατακλειστεί από σχόλια που το εξυμνούν αμέσως μετά το trailer του GTA VI, καθώς πλέον στο μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων θα είναι χαραγμένο έτσι. 

Μερικά facts για το κομμάτι του Tom Petty στο trailer του GTA 6 και πώς μπορεί να συνδέεται με την θεματική της ιστορίας, θα βρείτε πατώντας εδώ

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."

Αφότου προβλήθηκε κιόλας το πρώτο trailer του GTA 6 τα νούμερα ξέφυγαν και τα ρεκόρ άρχισαν να σπάνε το ένα πίσω από το άλλο, ενώ μπήκε ήδη στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. 

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025.