TEKKEN 8: Ο Dragunov μοιράζει ξύλο στο νέο gameplay trailer!

Άλλη μια ματιά στον fighting τίτλο
07 Δεκεμβρίου 2023 16:26
TEKKEN 8: Ο Dragunov μοιράζει ξύλο στο νέο gameplay trailer!

Η κυκλοφορία του TEKKEN 8 βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ. Έτσι, συνεχίζοντας δυναμικά την προώθηση του τίτλου, η Bandai Namco πραγματοποίησε μια ακόμη αποκάλυψη, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένας ακόμη χαρακτήρας που θα εμπλουτίσει το ρόστερ των μαχητών του τίτλου αποκαλύφθηκε, με ένα χαοτικό και έντονο gameplay trailer. Ο λόγος γίνεται για τον Dragunov, τον οποίο οι fans της σειράς σίγουρα γνωρίζουν, αφού υπάρχει στο franchise από το TEKKEN 5. Πρόκειται για έναν ρωσικής καταγωγής μαχητή, ο οποίο αποκαλείται "The White Angel of Death" και ξεχωρίζει για τις πανίσχυρες επιθέσεις και την αινιγματική προσωπικότητά του.

Μπορείτε να βρείτε το εν λόγω gameplay βίντεο στο τέλος του άρθρου για να πάρετε μια γεύση από την βερσιόν του που θα υπάρχει στο νέο TEKKEN.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το TEKKEN 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 26 Ιανουαρίου του 2024.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε επίσης πως μέσα στη χρονιά η ομάδα των Unboxholics είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον τίτλο και να μιλήσει με τον Harada. Μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη και τις hands-on εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.