Μάθαμε τη διάρκεια του trailer του GTA 6!

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τους παρατηρητικούς!
04 Δεκεμβρίου 2023 16:53
Μάθαμε τη διάρκεια του trailer του GTA 6!

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε 23 ώρες από τώρα (από τη στιγμή που γράφεται το άρθρο), θα δούμε τα πρώτα επίσημα πλάνα από το Grand Theft Auto 6. Η Rockstar Games έχει ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα και πριν από λίγη ώρα ανέβασε την «πρεμιέρα» του trailer και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί παρατηρητικοί τύποι να βρουν και τη διάρκειά του μέσα από τον πρεμιέρα! Ναι, καλά διαβάσατε. Ξέρουμε ήδη πόσα λεπτά θα διαρκεί το trailer του GTA 6 και έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από τα περισσότερα πρώτα trailers των παιχνιδιών της Rockstar Games.

Αναλυτικότερα, το πρώτο βίντεο του GTA 6, το οποίο θα δείτε αύριο, διαρκεί 1 λεπτό και 31 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, το πρώτο trailer του GTA 5 ήταν 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα, ενώ του Red Dead Redemption II 1 λεπτό και 9 δευτερόλεπτα. Αν πάμε ακόμα πιο παλιά, αυτό του GTA 4 ήταν 1 λεπτό και 2 δευτερόλεπτα.

Πατώντας εδώ θα δείτε αύριο ζωντανά το trailer, ενώ θα μάθετε και την ακριβή ώρα για την Ελλάδα. Επίσης, πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε ότι το Grand Theft Auto VI έσπασε και το δεύτερο ρεκόρ όλων των εποχών! Περισσότερα για αυτό μπορείτε να μάθετε από εδώ. Επίσης, υπήρχε εδώ και μήνες κρυμμένη η ανακοίνωση του trailer και δεν το είχε καταλάβει κανείς. Από την άλλη, αν θέλετε να κατεβάσετε ένα wallpaper του GTA 6, μπορείτε να το κάνετε αν πατήσετε εδώ.

Για να μάθετε πρώτοι όλα όσα θα ανακοινωθούν για το Grand Theft Auto VI παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.