GTA 6: Κατεβάστε ως 4Κ wallpaper για το κινητό και τον υπολογιστή σας την πρώτη εικόνα του!

Η κατάλληλη προετοιμασία για το πρώτο trailer
02 Δεκεμβρίου 2023 12:14
GTA 6: Κατεβάστε ως 4Κ wallpaper για το κινητό και τον υπολογιστή σας την πρώτη εικόνα του!

Απομένουν λιγότερες από τέσσερις ημέρες για την πρεμιέρα του πρώτου trailer του GTA 6. Έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια, η αναμονή θα φτάσει στο τέλος της στις 5 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Rockstar Games με μια λιτή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το θρυλικό στούντιο έκανε γνωστό πότε ακριβώς θα δούμε το λεγόμενο ‘Trailer 1’, δημοσιεύοντας ένα μινιμαλιστικό εικαστικό που έχει ως παρασκήνιο ένα  χαρακτηριστικό ηλιοβασίλεμα του Μαϊάμι. Φυσικά, το εικαστικό αυτό ήταν βαμμένο στα ροζ χρώμα του Vice City, πρακτικά επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως αυτή θα είναι η πόλη, όπου θα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι.

Πέρα από τις αναρτήσεις στα social media όμως, η Rockstar Games ενημέρωσε και την ιστοσελίδα της με τα assets που απαρτίζουν αυτό το εικαστικό στη μέγιστή τους ανάλυση. Χρησιμοποιώντας αυτά σας ετοιμάσαμε δύο 4K ανάλυσης wallpapers για τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Σε περίπτωση λοιπόν, που έχετε μπει σε ρυθμούς GTA 6 και θέλετε να ντύσετε τις συσκευές σας, ορίστε το πρώτο επίσημο εικαστικό του GTA 6, χωρίς λογότυπα, ιδανικό για wallpaper.          

4Κ Mobile Wallpaper από το πρώτο εικαστικό του GTA 6:

4K Desktop Wallpaper από το πρώτο εικαστικό του GTA 6: