Το “road-like” Pacific Drive έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την είδηση της retail έκδοσης, πλέον ξέρουμε και πότε θα έρθει
01 Δεκεμβρίου 2023 00:08
Το “road-like” Pacific Drive έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα μάθαμε από την Maximum Games και την ομάδα ανάπτυξης Ironwood Studios ότι το “road-like” παιχνίδι, Pacific Drive, θα αποκτήσει και retail έκδοση μόνο όμως για το PlayStation 5. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, καθώς και ένα νέο trailer από το παιχνίδι, που αποκαλύπτει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αναλυτικότερα, οι εν λόγω δύο εταιρίες κυκλοφόρησαν ένα βίντεο και ανακοίνωσαν ότι το Pacific Drive θα γίνει διαθέσιμο για PC και PS5 στις 22 Φεβρουαρίου του 2024. Το βίντεο παρουσιάζει ολοκαίνουργια gameplay πλάνα και ανέβηκε μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation, με την λεζάντα να γράφει τα εξής: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Pacific Drive έρχεται στο PlayStation 5 στις 22 Φεβρουαρίου.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Pacific Drive είναι ένα post-apocalyptic παιχνίδι για PS5 και PC, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας οδηγεί μέσα σε ένα θεότρελο σκηνικό. Οι developers αποκαλούν το παιχνίδι τους ως «ένα παιχνίδι επιβίωσης, με οδήγηση που είναι σε πρώτο πρόσωπο και με survival στοιχεία». Το αυτοκίνητό σας είναι ο μόνος σας σύντροφος, καθώς περιηγείστε σε μια σουρεαλιστική αναπαράσταση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Σε αυτό το “road-like” παιχνίδι κάθε διαδρομή θα έχει μοναδικές και περίεργες προκλήσεις, καθώς συνέχεια θα πρέπει να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας και να το αναβαθμίζετε σε εγκαταλελειμμένα γκαράζ που λειτουργούν και ως βάσεις. Έτσι, με το αυτοκίνητό σας ως σανίδα σωτηρίας, θα ξετυλίξετε ένα ξεχασμένο μυστήριο καθώς θα φτάσετε «στην καρδιά» του Olympic Exclusion Zone.

Το Pacific Drive θα κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 5 στις 22 Φεβρουαρίου του 2024.