Lethal Company: Το νέο viral παιχνίδι του Steam παίζουν εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες

Απίθανο ορόσημο γαι το co-op horror παιχνίδι του “Zeekerss“
21 Νοεμβρίου 2023 14:33
Lethal Company: Το νέο viral παιχνίδι του Steam παίζουν εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες

Το νέο viral παιχνίδι του Steam είναι ένα co-op horror παιχνίδι, με γραφικά που θα έκαναν παιχνίδια του PS1 περήφανα, αλλά αποδεικνύει περίτρανα ότι τα γραφικά δεν κάνουν ένα παιχνίδι διασκεδαστικό. Ο λόγος για το Lethal Company που ανέπτυξε ο Zeekers, το οποίο κατάφερε ένα απίστευτο -για το μέγεθός του- ορόσημο, καθώς ξεπέρασε τους 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. 

Ο ίδιος ο developer το ανακοίνωσε με περηφάνια στον επίσημο λογαριασμό του στο Χ (πρώην Twitter), λέγοντας τα εξής: "Όσο κοιμόμουν, το Lethal Company ξεπέρασε τους 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Είναι απίστευτο και σας ευχαριστώ όλους που παίζετε. Το να βγάζω updates για το παιχνίδι θα έχει πολύ πλάκα"

Σύμφωνα με το γνωστό tracking site, SteamDB, το Lethal Company ξεπέρασε κατά πολύ αυτό το ρεκόρ σημειώνοντας νέο ορόσημο παικτών, με το peak του να σημειώνεται πριν από περίπου 10 ώρες όπου σημείωσε 117.278 ταυτόχρονους παίκτες

Από τις 23 Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε το παιχνίδι με σταθερά βήματα αυξάνει τους παίκτες του, καθώς στις 14 Νοεμβρίου είχε σημειώσει ένα πρώτο σημαντικό peak με 48.000 ταυτόχρονους παίκτες και τρεις μέρες μετά στις 17 Νοεμβρίου έφτασε τους σχεδόν 89.000 παίκτες και μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεπέρασε το παραπάνω ορόσημο. 

Φυσικά, ο Zeekers υπόσχεται ότι θα κυκλοφορούν συχνά ενημερώσεις μιας και βρίσκεται ακόμη σε Early Access στο Steam, ωστόσο έχει πολλές ιδέες και χαρακτηριστικά που θέλει να προσθέσει. "Σε αυτό το στάδιο είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά παίζοντας το Lethal Company, αλλά έχω κατά νου πολλές ιδέες και χαρακτηριστικά. Επίσης χρειάζομαι το feedback σας για να διορθώνω την δυσκολία και την ισορροπία του. Το Lethal Company είναι ολοκληρωμένο αλλά πολύ μακριά μέχρι να αγγίξει τις δυνατότητές του." είπε χαρακτηριστικά.

Ως Unboxholics παίξαμε το εν λόγω παιχνίδι στο livestream της περασμένης Παρασκευής και μας χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου και... απείρου κάλους. Δείτε το στο παρακάτω βίντεο.