Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι…καλό!

Μην το χάσετε!
18 Νοεμβρίου 2023 15:15
Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store είναι…καλό!

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη το επόμενο παιχνίδι που θα σας δώσει δωρεάν την επόμενη εβδομάδα, το οποίο θα πάρει τη θέση των Earthlock και Surviving the Aftermath. Αναλυτικότερα, μέσα από την Free Games κατηγορία του Epic Games Store μάθαμε ότι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι θα είναι το αρκετά καλό Deliver Us Mars.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Το Deliver Us Mars κοστίζει κανονικά 29.99 ευρώ και θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου -στις 18:00 ώρα Ελλάδος- και για μία εβδομάδα.

Βρείτε την επίσημη σελίδα του Deliver Us Mars στο Epic Games Store πατώντας εδώ.

Μέχρι να γίνει διαθέσιμο το Deliver Us Mars, μπορείτε να κατεβάσετε τα Earthlock και Surviving the Aftermath που βρίσκονται τώρα δωρεάν στην υπηρεσία. Βρείτε τα πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.