Μη χάσετε αυτά τα δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store

Ανανεώθηκε η Free Games κατηγορία του καταστήματος
16 Νοεμβρίου 2023 18:36
Μη χάσετε αυτά τα δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store

Πιστή στο ραντεβού της, η Epic Games μόλις ανανέωσε την Free Games κατηγορία του Epic Games Store και για αυτή την εβδομάδα σας προσφέρει δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Αξίζει να αναφερθεί, ότι από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε στο λογαριασμό σας, θα είναι δικά σας για πάντα.

Το πρώτο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Earthlock, ένα indie adventure που απευθύνεται και στους παίκτες που λατρεύουν τα RPG με την turned-based μάχη. Η ομάδα ανάπτυξης με το όνομα Snowcastle Games αναφέρει ότι αυτό το παιχνίδι ρόλων είναι εμπνευσμένο από “old school” παιχνίδια από τη δεκαετία του ’90, αλλά παράλληλα προσφέρει μια πιο φρέσκια ματιά στη μάχη, αλλά και στην εξέλιξη των χαρακτήρων. Η τιμή του είναι στα 26.99 ευρώ, αλλά για μία εβδομάδα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Surviving the Aftermath και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τα post-apocalyptic σκηνικά και τα παιχνίδια στρατηγικής. Ομάδα ανάπτυξης εδώ είναι η Iceflake Studios Oy και σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να επιβιώσετε και να ευδοκιμήσετε σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, όπου οι πόροι είναι σπάνιοι και πρέπει να φτιάξετε την απόλυτη αποικία που θα μπορεί να επιβιώσει στις καταστροφές. Αυτός ο τίτλος κόστιζε 29.99 ευρώ και πλέον είναι δωρεάν.

Κατεβάστε το Earthlock πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Surviving the Aftermath πατώντας εδώ.

Τα παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.