Η Activision υπερασπίζεται το Modern Warfare III – «Φτιάχτηκε με αγάπη»

Νέες δηλώσεις από την ομάδα ανάπτυξης
13 Νοεμβρίου 2023 16:53
Η Activision υπερασπίζεται το Modern Warfare III – «Φτιάχτηκε με αγάπη»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Call of Duty: Modern Warfare III κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα, λαμβάνοντας τις χειρότερες βαθμολογίες στην ιστορία είκοσι χρόνων της σειράς, στα Metacritic, OpenCritic και Steam, τόσο από τους παίκτες όσο και από τους κριτικούς.

Πέρα από τις αρνητικές αντιδράσεις όμως, υπήρξαν και καταγγελίες πως το παιχνίδι δημιουργήθηκε με ατέλειωτες υπερωρίες, αφού η Activision ανάγκασε τη Sledgehammer Games να το αναπτύξει μέσα σε μόλις 16 μήνες, αντί για 32 που έχουν συνήθως τα στούντιο των Call of Duty, με την πρόφαση ότι θα ήταν πακέτο επέκτασης του Call of Duty Modern Warfare II. Παράλληλα, πολλά μέλη της ομάδας ανάπτυξης ήθελαν να εργαστούν πάνω σε μια συνέχεια του Infinite Warfare, κάτι που η Activision δεν επέτρεψε για άλλη μια φορά.

Τώρα, η publishing εταιρία ήρθε να αρνηθεί τα πάντα, με τον Aaron Halon, επικεφαλής της Sledgehammer Games να τονίζει πως το παιχνίδι φτιάχτηκε με «αγάπη» και πώς αν ακούγεται οτιδήποτε άλλο, τότε είναι απλά ψέμα.

Ακολουθούν αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του:

Είμαστε απίστευτα περήφανοι για το Modern Warfare III - τόσο για την πλήρη εμπειρία του παιχνιδιού στο launch όσο και για το περιεχόμενο που έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον για την κοινότητα. Εκ μέρους της εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας της Sledgehammer Games και των partner στούντιο με τα οποία συνεργαστήκαμε για την ανάπτυξη, ήταν ένα έργο αγάπης να ηγηθούμε του πρώτου back-to-back sequel του Call of Duty. Ανυπομονούμε να δούμε την αντίδραση της κοινότητάς μας σε όλα όσα έχει να προσφέρει ολόκληρο το παιχνίδι, στο Campaign, στο Multiplayer και στα Zombies.

Από την αρχή της ανάπτυξης, ήμασταν όλοι απόλυτα εστιασμένοι στη δημιουργία του επόμενου πρωτοποριακού Call of Duty. Πολύ πριν ολοκληρώσουμε το προηγούμενο παιχνίδι μας, ακούσαμε δυνατά και ξεκάθαρα από τους οπαδούς την επιθυμία τους να παραμείνουν και να παίξουν μαζί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ίδια σειρά. Και αυτό είναι που παραδώσαμε - το πρώτο πραγματικό sequel στην ιστορία του franchise. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσθέσαμε για πρώτη φορά χαρακτηριστικά όπως το Carry Forward για να τιμήσουμε την επένδυση που έχουν κάνει οι παίκτες μας στη σειρά Modern Warfare.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε η ομάδα που ηγήθηκε του Modern Warfare III. Δουλέψαμε σκληρά για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα, το οποίο προετοιμαζόταν για χρόνια. Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται απλά δεν είναι αλήθεια - αυτό είναι το παιχνίδι μας και ανυπομονούμε να το παίξουμε online με όλους εσάς.