Το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 μπορεί να τερματιστεί σε 3 με 4 ώρες

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές
03 Νοεμβρίου 2023 19:18
Το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 μπορεί να τερματιστεί σε 3 με 4 ώρες

Πριν μερικές ώρες, το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 έγινε διαθέσιμο ως early access. Πρόκειται για ένα προνόμιο αποκλειστικά για όσους είχαν προ-παραγγείλει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο, η Activision τους δίνει μια εβδομάδα περιθώριο για να ολοκληρώσουν την κεντρική ιστορία, πριν να ριχτούν στις multiplayer αρένες. Ωστόσο, φαίνεται πως η μία εβδομάδα μάλλον είναι υπερβολή…

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι πρώτες αναφορές από παίκτες που τερμάτισαν το campaign, δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με τo μικρότερo παιχνίδι της σειράς. Για παράδειγμα, ο γνωστός Call of Duty streamer ‘Marley13’ ολοκλήρωσε το campaign του Call of Duty Modern Warfare 3 σε ακριβώς 4 ώρες. Ομοίως, το γνωστό gaming κανάλι MKIceAndFire ανάρτησε το δικό του ολοκληρωμένο playthrough, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι σε ακριβώς 3 ώρες. Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν από πολλούς ακόμη streamers, youtubers, καθώς και από απλούς παίκτες στα social media.

Ακόμη και αν λάβουμε υπόψη τον μεγαλύτερο αριθμό, δηλαδή τις 4 ώρες, το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά μισό σε σύγκριση με το περσινό Modern Warfare II. Τα περισσότερα Call of Duty έχουν campaign που διαρκεί περίπου 6 με 7 ώρες, αλλά ο φετινός τίτλος φαίνεται πως είναι ο πιο σύντομος στην ιστορία του franchise, αν εξαιρέσουμε φυσικά το Call of Duty: Black Ops 4 που δεν είχε καθόλου campaign.

Φυσικά, αυτό πυροδότησε αμέσως τις εικασίες πως το παιχνίδι προοριζόταν αρχικά ως DLC του Modern Warfare 2, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε κανονικό κεφάλαιο. Πρόκειται για μια φήμη που είχε ακουστεί πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, από το εξαιρετικά αξιόπιστο μέσο Bloomberg.

Η διάρκεια όλων των Call of Duty Modern Warfare σύμφωνα με το HowLongToBeat:

Call of Duty 4: Modern Warfare – 7 ώρες

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 6.5 ώρες

Call of Duty: Modern Warfare 3 – 6 ώρες

Call of Duty: Modern Warfare (2019) – 6 ώρες

Call of Duty: Modern Warfare II (2022) – 8 ώρες

Call of Duty: Modern Warfare III (2023) – 3 με 4 ώρες