Το The Day Before πιάστηκε τώρα να αντιγράφει και trailers άλλων παιχνιδιών

Γενικά με την αντιγραφή το έχει η Fntastic
03 Νοεμβρίου 2023 14:53
Το The Day Before πιάστηκε τώρα να αντιγράφει και trailers άλλων παιχνιδιών

Σε μια ακόμη γκάφα υπέπεσε το The Day Before και την οποία εντόπισαν χρήστες της gaming κοινότητας, καθώς ο open-world τίτλος της Fntastic πιάστηκε στα πράσα να αντιγράφει άλλα πασίγνωστα παιχνίδια της ίδιας κατηγορίας. 

Βλέπετε στο πρόσφατο gameplay trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για το The Day Before, φαίνεται πως οι φράσεις των voice overs που περιγράφουν τον τίτλο είναι κυριολεκτικά κλεμμένες από παιχνίδια όπως Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto V και Cyberpunk 2077.

Ένας χρήστης στο YouTube ονόματι Randomly έκανε την διαπίστωση και μόνταρε ένα βίντεο που τονίζει τις φράσεις που αντιγράφει το trailer του αμφιλεγόμενου The Day Before, με την αφήγηση του trailer να ταιριάζει όχι μόνο στο ύφος του αφηγητή αλλά και στις φράσεις που χρησιμοποιούνται. 

Στα πιο τρανταχτά παραδείγματα που το trailer είναι η φράση που λέει "Welcome to the next generation of post-apocalyptic MMO open-world survival games like never before. Immerse yourself in A Day Before". Αυτή η φράση ακούγεται λέξη προς λέξη και στο τέλος του gameplay trailer του Cyberpunk 2077. 

Σε ένα άλλο σημείο αντιγράφει μια φράση λέξη-προς λέξη από το trailer του Red Dead Redemption 2 για το gunplay και το recoil των όπλων λέγοντας: "combat remains deep and engaging at all times. Each weapon boasts unique characteristics, as well as realistic reload and recoil mechanics."

Δείτε τις περιβόητες αντιγραφές των trailers του The Day Before: 

Η PC έκδοση του The Day Before θα κυκλοφορήσει σε Early Access στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις εκδόσεις των κόνσολών.