Τύποι κατάφεραν να τρέξουν το Counter-Strike 2 στα 1300FPS με ένα επικό overclock (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε τεράστιο overclock στον i9-14900K
24 Οκτωβρίου 2023 11:20
Τύποι κατάφεραν να τρέξουν το Counter-Strike 2 στα 1300FPS με ένα επικό overclock (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή ομάδα που ασχολείται με το overclocking υπολογιστών κατάφερε κάτι αδιανότο! Τι είναι αυτό; Να τρέξει το ολοκαίνουργιο Counter-Strike 2 της Valve στα 1300FPS! Ναι, καλά διαβάσατε. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα ονόματι “Team Australia Extreme Overclocking” συγχρόνησε τον νέο i9-14900K της Intel και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η ομάδα έκανε τα “μαγικά” της και συγχρόνισε το νέο CPU της Intel στα 7.5 έως και 8GHz μέσα από μία ζωντανή παρουσίαση που είχε στο ΙΕΜ Sydney. Εκεί παρουσίασαν στο κοινό ότι μπορούν να τρέξουν το Counter-Strike 2 από τα 900 έως και τα 1300FPS. Μάλιστα, ένας gamer από την ομάδα έπαιζε παράλληλα το παιχνίδι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη βοηθούσαν να πάνε όλα καλά με το overclock.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα specs του υπολογιστή, η ομάδα χρησιμοποίησε μία RTX 4090 της Nvidia. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα από το Deathmach ματς του Counter-Strike 2, το οποίο έφτασε τα 1310FPS μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Η ομάδα είχε και διάφορες ατυχίες κατά τη διάρκεια της ζωντανής παρουσίασης, καθώς λόγω του χαμηλού frequency των RAM, το PC πετούσε συχνά μπλε οθόνη και έκλεινε. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

PC enthusiasts πώς σας φάνηκε το παραπάνω βίντεο; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: