Το νέο διαφημιστικό του Xbox κάνει tease τον ερχομό του Call of Duty στο Game Pass

“Ξύπνα και ονειρέψου” μάς λέει η Microsoft στο νέο βίντεο
19 Οκτωβρίου 2023 17:47
Το νέο διαφημιστικό του Xbox κάνει tease τον ερχομό του Call of Duty στο Game Pass

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο διαφημιστικό βίντεο με τίτλο Wake Up and Dream (Ξύπνα και Ονειρέψου), στο οποίο παρουσιάζει μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του Xbox.

Πρόκειται για μία νέα καμπάνια που τρέχει από σήμερα στο επίσημο site του Xbox, στο οποίο η Microsoft ρωτάει τους παίκτες: “Τι ονειρεύεστε να γίνετε σήμερα; Βρείτε ένα προτεινόμενο παιχνίδι επιλέγοντας μία από τις παρακάτω προσωπικότητες”. Κάτω από αυτήν την πρόταση έχει διάφορες προσωπικότητες όπως Αθλητής, Αστροναύτης, Οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων κ.α. Στην ουσία, η εταιρία θέλει να σας πει πως οτιδήποτε σκεφτείτε, το έχει.

Μάλιστα, στο διαφημιστικό βίντεο που θα βρείτε ενός του άρθρου, βλέπουμε μια γυναίκα να κάνει το “jump” σε διάφορους κόσμους παιχνιδιών, όπως το Starfield και το Cyberpunk 2077, ώσπου βλέπει μία άλλη κοπέλα να παίζει Call of Duty στο Xbox 360 και πιο συγκεκριμένα στην πασίγνωστη πίστα Nuketown. Έτσι, η εταιρία θέλησε να “κλείσει το ματάκι” και στους παίκτες που περιμένουν με αγωνία το franchise της Activision στο Xbox Game Pass.

Στη λεζάντα της, η Microsoft αναφέρει: Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λογική. Αντίθετα, παίξτε. Ζήστε αυτό που το κεφάλι σας δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια. Υπάρχουν χιλιάδες κόσμοι που περιμένουν να δουν τι μπορείτε να κάνετε. Γιατί όσον αφορά τα όνειρα, μπορείς.

Στα όνειρα, όλα τα στοιχήματα είναι ανοιχτά. Ξεκλειδώστε νέους κόσμους. Άλμα, μεταμόρφωση. Εξερευνήστε. Κατακτήστε. Στα όνειρα μπορείτε να γίνετε ό,τι φαντάζεστε. Δώστε ζωή στα όνειρά σας με το Xbox.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τη νέα καμπάνια του Xbox πατώντας εδώ.

Βρείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο της Microsoft παρακάτω.