Το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έχει μια λεπτομέρεια που ξετρέλανε το internet! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τίτλος της Insomniac Games θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2023 23:30
Το Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 έχει μια λεπτομέρεια που ξετρέλανε το internet! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι έχει μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα σας ξετρελάνει αν είστε fans! Πρόσφατα είδαμε αυτή τη λεπτομέρεια και στο Spider-Man: No Way Home, με τους τρεις Spider-Men στο πασίγνωστο…meme.

Ναι, καλά καταλάβατε. Το Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5 αποτίει φόρο τιμής στο πασίγνωστο και αγαπητό meme, γνωστό στο internet και ως “Pointing Meme”. Φυσικά, αυτή η λεπτομέρεια έγινε viral στα social media και από το πρωί κυκλοφορούν διάφορα βίντεο σε X και TikTok που μετράνε χιλιάδες προβολές.

Μάλιστα, στην πασίγνωστη σελίδα, Dexerto, το βίντεο μετράει περισσότερος από 760.000 προβολές και σχεδόν 10.000 likes. Δείτε το βίντεο με το meme που έχουν αγαπήσει οι λάτρεις του Spider-Man παρακάτω:

Οι δημιουργοί τόνισαν πρόσφατα κάτι που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε το Spider-Man 2 στο PlayStation 5. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ. Επίσης, όπως σας ενημερώσαμε εχθές, το παιχνίδι έχει  από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία της Insomniac Games.

Εμείς παίξαμε το Marvel’s Spider-Man 2 και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας, αλλά να δείτε και το Video Review μας (χωρίς Spoilers) πατώντας εδώ. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales.