Το Spider-Man 2 έχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία της Insomniac Games

Στο Metacritic
17 Οκτωβρίου 2023 09:23
Το Spider-Man 2 έχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην ιστορία της Insomniac Games

Το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι έχει μέχρι στιγμής από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στο Metacritic, στην ιστορία της Insomniac Games.

Αυτή τη στιγμή, το Spider-Man 2 έχει 91/100 βαθμολογία στο Metacritic από 122 διαφορετικές κριτικές και αυτή η βαθμολογία το κάνει ως ένα από τα πιο καλοβαθμολογημένα παιχνίδια στην ιστορία της ομάδας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Spyro: Year of the Dragon, το οποίο κυκλοφόρησε για το PlayStation το 2000 και το Ratchet & Clank: Up Your Arsenal, που κυκλοφόρησε στο PS2 το 2004, μοιράζονται την ίδια βαθμολογία με το Spider-Man 2 στο Metacritic.

Από την άλλη, Marvel’s Spider-Man που κυκλοφόρησε το 2018 για το PlayStation 4, αλλά και το spin-off, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, που έκανε το ντεμπούτο του δύο χρόνια μετά, έχουν 87 και 85 βαθμολογία στο Metacritic αντίστοιχα. Όσον αφορά το Ratchet & Clank: Rift Apart, το οποίο ήταν το πρώτο παιχνίδι της Insomniac Games για το PlayStation 5, έχει 88 βαθμολογία στο Metacritic.

Εμείς παίξαμε το Marvel’s Spider-Man 2 και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας, αλλά να δείτε και το Video Review μας (χωρίς Spoilers) πατώντας εδώ.

Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales.