Marvel’s Spider-Man 2 – Τόσες ώρες διαρκεί η αποκλειστικότητα του PS5

Έχουμε πλέον απάντηση
16 Σεπτεμβρίου 2023 20:44
Marvel’s Spider-Man 2 – Τόσες ώρες διαρκεί η αποκλειστικότητα του PS5

Έχουν απομείνει μόλις μερικές εβδομάδες για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Marvel’s Spider-Man 2, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει την περιπέτεια των Peter Parker και Miles Morales. Τώρα, προετοιμάζοντας το έδαφος για το ντεμπούτο του τίτλου, η Insomniac Games έδωσε απάντηση σε μια από τις κυρίαρχες ερωτήσεις της κοινότητας: Πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το παιχνίδι;

Η διάρκεια του Marvel’s Spider-Man 2:

Όπως επιβεβαίωσε η ομάδα ανάπτυξης σε μια συνέντευξη στο GamesIndustry.biz, το Marvel’s Spider-Man 2 είναι περίπου αντίστοιχο σε διάρκεια με το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα μεγαλύτερο από το Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Αναλυτικότερα, ο creative director, Bryan Intihar, δήλωσε:

Δεν λέμε ποτέ 'θα κρατάει τόσο'. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να θέσουμε ένα όραμα. Ποιος είναι ο στόχος μας; Ποιοι είναι οι πυλώνες που τον στηρίζουν; Και μετά αρχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό και λειτουργούμε οργανικά.

Παρόλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν μια μεγαλύτερη εμπειρία από το Miles Morales. Το θέμα ήταν να κάνουμε αυτό που ήταν το σωστό για την ιστορία που θέλαμε να αφηγηθούμε. Θα έλεγα ότι είναι πολύ συγκρίσιμο με το Spider-Man 1. Δεν είναι ότι διπλασιάσαμε το μέγεθος του παιχνιδιού. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι σωστό για το όραμα, τον χρόνο και την προσοχή που χρειάζεται για να δημιουργήσεις αυτή την εμπειρία, αλλά και να φροντίσουμε την ομάδα μας. Δεν είναι ένα παιχνίδι 200 ωρών. Θα είχα πολύ λιγότερα μαλλιά αν ήταν ένα παιχνίδι 200 ωρών.

Πόσο μεγάλο είναι το πρώτο Marvel's Spider-Man;

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα HowLongToBeat.com που συγκεντρώνει το μέσο όρο από την κοινότητα, το πρώτο Marvel's Spider-Man είχε διάρκεια περίπου 17 ώρες για την κεντρική ιστορία. Από την άλλη, αν κάποιος θέλει να ολοκληρώσει και τα sidequests μαζί με την κεντρική ιστορία, θα πρέπει να αφιερώσει 25.5 ώρες. Τέλος, για να κάνει κάποιος στο 100% ό,τι έχει να προσφέρει το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται προσεγγιστικά 34.5 ώρες.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το Marvel's Spider-Man 2 είναι παρόμοιο σε κλίμακα και έτσι αν έχετε παίξει το προηγούμενο κεφάλαιο έχετε πλέον μια ένδειξη για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσετε.


Το Marvel's Spider-Man αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 20 Οκτωβρίου του 2023.