Spider-Man 2 – Οι δημιουργοί τονίζουν κάτι που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε!

Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία
18 Οκτωβρίου 2023 09:21
Spider-Man 2 – Οι δημιουργοί τονίζουν κάτι που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε!

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ώρες για την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 και μιας και πολύ σύντομα πολλοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έρχεται τώρα να τονίσει κάτι που πρέπει να φροντίσουν όλοι να κάνουν, πριν πατήσουν το ‘New Game’.

Συγκεκριμένα, η Insomniac Games μόλις κυκλοφόρησε το Day 1 Patch του Marvel’s Spider-Man 2, αναφέροντας χαρακτηριστικά μέσα από τα social media της πως «συστήνει ανεπιφύλακτα» στους παίκτες να μην το παραλείψουν, μιας και αυτός είναι ο τρόπος να βεβαιωθούν πως θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το στούντιο έχει κάνει μεταξύ άλλων αλλαγές στην εισαγωγική αποστολή του παιχνιδιού, ενώ έχει προσθέσει με το συγκεκριμένο update και διάφορες επιπρόσθετες επιλογές προσβασιμότητας.

Αν έχετε κάνει pre-load το ψηφιακό σας αντίτυπο είστε ήδη καλυμμένοι, ωστόσο αν πρόκειται να κάνετε εγκατάσταση από το retail δίσκο σας, βεβαιωθείτε πως το τελευταίο patch είναι εγκατεστημένο πριν ξεκινήσετε, μιας και δεν περιλαμβάνεται στην εν λόγω έκδοση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Insomniac Games:

Στις 20 Οκτωβρίου, θα βιώσετε επιτέλους το Marvel's Spider-Man 2 και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι! Από τότε που έγινε χρυσό, η ομάδα μας έκανε αξιοσημείωτες βελτιώσεις που θα θέλαμε να ζήσετε από την αρχή.

Ο δίσκος περιέχει ολόκληρο το παιχνίδι και μπορεί να παιχτεί από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να απαιτείται κανένα patch ή online. Όμως, για την καλύτερη εμπειρία, συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους παίκτες με φυσικούς δίσκους να κατεβάσουν την ενημερωμένη έκδοση 1.001.002 την ημέρα της κυκλοφορίας - πριν βιώσουν για πρώτη φορά την εισαγωγική αποστολή του παιχνιδιού.

Οι digital παίκτες - μην ανησυχείτε, αν έχετε κάνει pre-load την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού, θα λάβετε την έκδοση 1.001.002 ως την pre-loaded έκδοση.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει βελτιώσεις σε σχέση με την gold master έκδοση του Marvel's Spider-Man 2 που είναι διαθέσιμη στο δίσκο, βελτιώνοντας τμήματα της εισαγωγής του παιχνιδιού και περιλαμβάνει άλλες γενικές βελτιώσεις στην εμπειρία σας ως Spidey, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πρόσθετων επιλογών προσβασιμότητας.