Θα συνεχίσει η Epic Games να δίνει δωρεάν παιχνίδια; Έχουμε νέες δηλώσεις

Και τα νέα είναι θετικά!
14 Οκτωβρίου 2023 21:20
Θα συνεχίσει η Epic Games να δίνει δωρεάν παιχνίδια; Έχουμε νέες δηλώσεις

Τα δωρεάν παιχνίδια που χαρίζει κάθε εβδομάδα η Epic Games, με ακόμη μεγαλύτερες καμπάνιες σε εορταστικές περιόδους όπως τα Χριστούγεννα, είναι πλέον ένας από τους πυλώνες της πλατφόρμας. Μέρος της βάσης χρηστών του Epic Games Store ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το κατάστημα για αυτόν ακριβώς το λόγο και αναμενόμενα έχει μάθει να περιμένει τακτικά νέες δωρεάν εμπειρίες. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί όμως το πρόγραμμα;

Μια ενθαρρυντική απάντηση ήρθε να δώσει η εταιρία στο πλαίσιο του νεότερου Unreal Fest 2023 που μόλις έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα, η  Epic Games επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την προσφορά δωρεάν παιχνιδιών σε εβδομαδιαία βάση μέχρι το τέλος του 2023. Μάλιστα, η εταιρία επισήμανε πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2024, αλλά ενδεχομένως με διαφορετική μορφή. Ίσως για παράδειγμα ο αριθμός και η συχνότητα των δωρεάν παιχνιδιών να μειωθεί.

Αναλυτικότερα, η εταιρία τόνισε:

Η δέσμευσή μας στο Epic Games Store είναι ακλόνητη. Έτσι, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να επισημάνω για να βεβαιωθώ ότι όλοι γνωρίζουν πως είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό. Πρώτον, το πρόγραμμα δωρεάν παιχνιδιών θα συνεχιστεί μέχρι το 2023, αλλά και αργότερα. Δεν είμαι έτοιμος να μοιραστώ πρόσθετες λεπτομέρειες για το πώς θα είναι το επόμενο έτος, αλλά κάτι θα κάνουμε.

Και επίσημα, λοιπόν, η Epic Games σκοπεύει να συνεχίσει τις προσφορές. Φυσικά, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα παιχνίδια που χαρίζει η εταιρία κάθε εβδομάδα, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.