Elden Ring: Αυτή είναι η ημερομηνία του Shadow Of The Erdtree DLC σύμφωνα με νέα φήμη

Προ των πυλών η επίσημη ανακοίνωση
11 Οκτωβρίου 2023 21:09
Elden Ring: Αυτή είναι η ημερομηνία του Shadow Of The Erdtree DLC σύμφωνα με νέα φήμη

Τα φετινά The Game Awards 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 7 Δεκεμβρίου και εκεί θα δούμε ξανά και θα μάθουμε επιτέλους την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC του Edlen Ring, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το wccftech.com, o Elden Ring YouTuber αποκάλυψε πως σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η FromSoftware σκοπεύει να παρουσιάσει το 'Shadow of the Erdtree' πακέτο επέκτασης στο σόου του Geoff, με την ημερομηνία κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου του 2024. Βέβαια, αν και ο ίδιος τονίζει πως πρέπει να λάβετε υπόψη τις πληροφορίες με επιφύλαξη, υπάρχει μια ένδειξη πως η φήμη ευσταθεί.

Αναλυτικότερα, ο Geoff Keighley, παραγωγός και παρουσιαστής των The Game Awards, αποκάλυψε πρόσφατα πως επισκέφτηκε την Ιαπωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το σόου. Το αξιοσημείωτο είναι πως κατά τη διάρκεια αυτούς του ταξιδιού, ο Keighley πέρασε και από τα γραφεία της FromSoftware, κάτι που ενισχύει το ένα σκέλος της φήμη πως το DLC θα παρουσιαστεί επιτέλους στο άκρως αναμενόμενο σόου.

Για την ιστορία, την άποψή μας για το Elden Ring μπορείτε να την διαβάσετε πατώντας εδώ. Ο Σάκης Καρπάς, ο οποίος είχε επιμεληθεί το video review είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Elden Ring, αρχικά, αδυνατεί να περιγράψει τον εαυτό του και νιώθεις ότι χάνει μέρος της ιδιοσυγκρασίας των Souls αλλά πολύ γρήγορα σου δίνει το μεγαλύτερο χαστούκι συνειδητοποίησης που έχεις εισπράξει από βιντεοπαιχνίδι. Μέχρι να συνέλθεις, έχεις μπει για βαθιά και βίαια στον σπουδαιότερο και πιο καθηλωτικό κόσμο που έχει γνωρίσει το μέσο τα τελευταία χρόνια.

Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποιο επίσημο παράθυρο κυκλοφορίας για το DLC, αφού το μόνο που στοιχείο που έχουμε είναι μια εικόνα.

Το Elden Ring βρίσκεται διαθέσιμο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.