God of War: Νέες πληροφορίες για το μέλλον της σειράς και τα σχέδια της Santa Monica

Από έμπιστη πηγή
06 Οκτωβρίου 2023 21:57
God of War: Νέες πληροφορίες για το μέλλον της σειράς και τα σχέδια της Santa Monica

Εδώ και καιρό η Sony Santa Monica τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, με διάφορες φήμες να έχουν κάνει ωστόσο κατά καιρούς το γύρο του διαδικτύου. Τώρα, το δικό του λιθαράκι στη συζήτηση έρχεται να προσθέσει ο εξαιρετικά αξιόπιστος leaker με παρατσούκλι @ViewerAnon στο X (πρώην Twitter).

Ειδικότερα, o leaker σχολίασε ένα δημοσίευμα του IGN που αφορούσε τα λεγόμενα “half-sequels”, μικρότερης δηλαδή κλίμακας παιχνίδια που έρχονται να συμπληρώσουν το κενό μεταξύ των πιο μεγάλων κυκλοφοριών διαφόρων στούντιο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Marvel's Spider-Man: Miles Morales της Insomniac Games που μεσολάβησε μεταξύ του Marvel's Spider-Man και του Marvel's Spider-Man 2, καθώς και το Uncharted: The Lost Legacy που ήρθε μεταξύ των Uncharted 4: A Thief's End και The Last of Us Part II.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ετοιμάζει και η Santa Monica. Όπως γνωρίζουμε επίσημα, ο Cory Barlog ετοιμάζει αυτή τη στιγμή ένα ολοκαίνουργιο IP, αλλά παράλληλα το στούντιο ετοιμάζει και God od War περιεχόμενο σύμφωνα με τον leaker. Βέβαια, ακόμη δεν έχει ξεκάθαρες πληροφορίες για το αν θα πρόκειται για DLC του God of War Ragnarök ή αν θα πάρει τη μορφή half-sequel.

Πάντως, αν αναλογιστούμε πως έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την κυκλοφορία του God of War Ragnarök και πως συνήθως τα όποια DLCs κυκλοφορούν σε αυτό το διάστημα, δεν είναι απίθανο η Santa Monica να αποφάσισε όντως να μετατρέψει το όποιο expansion σε αυτόνομο παιχνίδι.

Πολλοί εικάζουν πως το στούντιο ετοιμάζει κάποια εμπειρία που θα πρωταγωνιστεί μόνο ο Atreus ή ενδεχομένως ένα παιχνίδι με την Freya. Για την ώρα βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι πως περισσότερο God of War περιεχόμενο βρίσκεται στον ορίζοντα. Το ποια ακριβώς μορφή θα πάρει το περιεχόμενο αυτό, μένει να το δούμε ωστόσο.