GODS: Ακούστε το φετινό τραγούδι του League of Legends από τις NewJeans!

Κυκλοφόρησε με αφορμή το League of Legends World Championship 2023
04 Οκτωβρίου 2023 18:42
GODS: Ακούστε το φετινό τραγούδι του League of Legends από τις NewJeans!

Η Riot Games μόλις αποκάλυψε το νέο της τραγούδι για το 2023, με τίτλο "Gods", το οποίο έρχεται φυσικά με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends. Μάλιστα, φέτος είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος που η εταιρία συνεργάζεται με κάποιο K-pop συγκρότημα.

Ειδικότερα, το τραγούδι εκτελούν οι NewJeans, με το συνοδευτικό μουσικό βίντεο να εξιστορεί το ταξίδι του Νοτιοκορεάτη επαγγελματία παίκτη Kim "Deft" Hyuk-kyu. Η αφήγηση ξεκινά από τη γνωριμία του Deft με το League of Legends κατά τη διάρκεια των γυμνασιακών του χρόνων μέχρι τη θριαμβευτική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 με την ομάδα του, αψηφώντας κάθε προσδοκία.

Στο κομμάτι συνεισφέρει και ο βασικός συνθέτης της Riot Games, Sebastien Najand, σε συνεργασία με τον Alex Seaver της Mako. Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους σχετικά με τη συνεργασία, οι NewJeans σχολίασαν:

"Η εξερεύνηση αυτού του νέου είδους και ήχου ήταν ένα συναρπαστικό εγχείρημα. Αυτή η ένωση μεταξύ των NewJeans και του League of Legends είχε ως αποτέλεσμα ένα κομμάτι που αντικατοπτρίζει τη μοναδική ουσία και των δύο. Ελπίζουμε να χαρίσει μια ανανεωμένη αίσθηση αυτοπεποίθησης στους απανταχού ακροατές!"

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όποτε σας αφήνουμε να απολαύσετε το μουσικό βίντεο: