Marvel’s Spider-Man 2: Δείτε το νέο επικό trailer λίγο πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του
03 Οκτωβρίου 2023 08:07
Marvel’s Spider-Man 2: Δείτε το νέο επικό trailer λίγο πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι!

Απομένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν ανέβει στα ράφια των καταστημάτων το Marvel’s Spider-Man 2 και η Insomniac Games σε συνεργασία με το PlayStation, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διαφημιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τους δύο Spider-Men, τον Peter Parker και τον Miles Morales να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το κακό που έχει βρει την πόλη τους, ενώ φυσικά εμφανίζεται και ο Venom, που παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. «Ποτέ μην τα παρατάς, ποτέ μη σκύψεις το κεφάλι» είναι μία από τις ατάκες που ακούγονται στο βίντεο και βλέπουμε τους ήρωές μας να προσπαθούν να επιζήσουν.

Η Sony έδωσε και μια νέα περιγραφή για το παιχνίδι και αναφέρει τα εξής:

Οι Spider-Men, Peter Parket και Miles Morales επιστρέφουν για μία νέα συναρπαστική περιπέτεια στο αναγνωρισμένο franchise της Marvel’s Spider-Man για το PlayStation 5. Εξοπλισμένοι με τη νέα bioelectric Venom δύναμη του Miles και τα όπλα του Peter, τα Spider-Arms, οι Spider-Men έρχονται αντιμέτωποι με στην απόλυτη δοκιμασία και μέσα, αλλά και έξω από τη μάσκα τους, καθώς παλεύουν να σώσουν την πόλη, ο ένας τον άλλον και αυτούς που αγαπούν από το τερατώδες Venom. Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Παρακολουθήστε το νέο επικό trailer του Marvel’s Spider-Man 2:

 

Το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία των Peter Parker και Miles Morales. Μπορείτε να μάθετε πόσες ώρες θα διαρκεί κατά μέσο όρο το παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Insomniac Games πατώντας εδώ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό τομέα του πατώντας εδώ.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου.