Τεράστια γκάφα της Insomniac Games στο νέο update του Marvel’s Spider-Man 2!

Ξεχάστηκε στο παιχνίδι κάτι που δεν έπρεπε
08 Μαρτίου 2024 19:03
Τεράστια γκάφα της Insomniac Games στο νέο update του Marvel’s Spider-Man 2!

Πριν μερικές ώρες η Insomniac Games κυκλοφόρησε μια μεγάλη ενημέρωση για το πολυβραβευμένο Marvel's Spider-Man 2, κάνοντας συγχρόνως μια τεράστια γκάφα! Συγκεκριμένα, το στούντιο έδωσε κατά λάθος πρόσβαση σε όλους τους παίκτες σε ένα κρυφό μενού που προορίζεται μόνο για τους προγραμματιστές!

Αυτό το debugging μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως η απενεργοποίηση του damage από τους εχθρούς, ρυθμίσεις για το loading, τα αντικείμενα και πολλά αλλά που κανονικά δεν πρέπει να δουν ποτέ οι παίκτες. Μάλιστα, σκαλίζοντάς το, η κοινότητα θεωρεί πως ανακάλυψε και στοιχεία για πιθανό περιεχόμενο που μπορεί να έρθει μελλοντικά στον τίτλο του PlayStation 5 ως DLC.

Κανονικά, το τελευταίο patch είχε απλά ως στόχο να εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά, όπως η επιλογή του "New Game+" και διάφορες καινούργιες στολές. Ωστόσο, οι παίκτες ανακάλυψαν γρήγορα ότι πατώντας έναν συνδυασμό κουμπιών, μπορούσαν να ανοίξουν αυτό το προηγουμένως απρόσιτο μενού.

Φυσικά, η πρόσβαση σε αυτό έχει και άλλες συνέπειες, πέρα από την πρόωρη αποκάλυψη του μελλοντικού περιεχομένου. Οι debugging λειτουργίες μπορούν ενδεχομένως να χαλάσουν τα saves κάποιου παίκτη, καθώς και να κολλήσουν τα trophies. Μάλιστα, η Insomniac Games έσπευσε άμεσα να ανακοινώσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ένα hotfix βρίσκεται καθ' οδόν για να απενεργοποιήσει την πρόοσβαση στο μενού αυτό.

Η σχετική δημοσίευση του στούντιο ακολουθεί παρακάτω, μαζί με μερικές αναρτήσεις παικτών από τη στιγμή που έκπληκτοι διαπίστωσαν την γκάφα της Insomniac: