Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το New Game Plus στο Spider-Man 2

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Insomniac Games
07 Φεβρουαρίου 2024 20:27
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το New Game Plus στο Spider-Man 2

Η Insomniac Games μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία ενός πολυπόθητου χαρακτηριστικού του Marvel’s Spider-Man 2. Ο κόσμος ζητούσε εδώ και καιρό το New Game Plus mode και η εταιρία έρχεται τώρα για να αποκαλύψει ότι θα το φέρει και μάλιστα στις αρχές του Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, το New Game Plus θα γίνει διαθέσιμο από τις 7 Μαρτίου και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι και πάλι από την αρχή -από τη στιγμή που το έχετε ήδη ολοκληρώσει μια φορά- και να έχετε όλα τα skills και τις στολές που είχατε ξεκλειδώσει.

Το νέο μεγάλο update του τίτλου δε θα περιλαμβάνει μόνο το New Game Plus, αλλά και ολοκαίνουργιες στολές και άλλα καλούδια. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τα suits που θα γίνουν διαθέσιμα, αλλά θα αποκαλυφθούν λίγο πριν γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας:

Το επόμενο update έρχεται στις 7 Μαρτίου! Το επόμενο update του Marvel’s Spider-Man 2 έρχεται τον επόμενο μήνα και θα περιλαμβάνει το πολυπόθητο New Game Plus, νέες στολές και άλλα! Μείνετε συντονισμένοι στα social media μας για την πλήρη αποκάλυψη καθώς θα πλησιάζουμε στην κυκλοφορία.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5.