Έρχεται ο Ghostface του Scream στο Mortal Kombat 1; (ΦΩΤΟ)

Το tweet του Ed Boon που «άναψε φωτιές»
29 Σεπτεμβρίου 2023 16:38
Έρχεται ο Ghostface του Scream στο Mortal Kombat 1; (ΦΩΤΟ)

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σε κονσόλες και PC και όπως όλα δείχνουν, ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας-villain του κινηματογράφου, ίσως έρθει ως guest στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ed Boon, ο οποίος είναι ο δημιουργός της σειράς, έκανε retweet πριν λίγο ένα artwork με διάφορους κακούς slasher ταινιών, όπως είναι ο Ghostface από το Scream, ο Michael Myers του Halloween και o Jason Voorhees του Friday the 13th.

Στη φωτογραφία που θα βρείτε παρακάτω βλέπουμε τους συγκεκριμένους villain να έχουν δίπλα τους ένα «τικ» ή ένα ερωτηματικό. Και αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια καθώς όλοι οι χαρακτήρες που είναι «τικαρισμένοι» έχουν εμφανιστεί σε προηγούμενα Mortal Kombat παιχνίδια.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εικόνα άναψε φωτιές στην κοινότητα, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι ο Ghostface του Scream ή οι υπόλοιποι χαρακτήρες με το ερωτιματικό, θα εμφανιστούν στο παιχνίδι σε κάποιο επερχόμενο DLC πακέτο.

Μάλιστα, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ένας modder είχε συλλέξει κάποια δεδομένα που έλεγαν ότι υπάρχουν 8 ακόμη χαρακτήρες στο Mortal Kombat 1 που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Εμείς παίξαμε το Mortal Kombat 1 και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί από τις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.