Cyberpunk 2077: Άλλαξε η εμφάνιση του Keanu Reeves με το update 2.0 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε συγκριτικές εικόνες και βίντεο
24 Σεπτεμβρίου 2023 20:17
Cyberpunk 2077: Άλλαξε η εμφάνιση του Keanu Reeves με το update 2.0 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η τεράστια αναβάθμιση 2.0 του Cyberpunk 2077, η οποία αλλάζει ριζικά το παιχνίδι, βελτιώνοντας ή μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά σχεδόν κάθε πτυχή του. Για παράδειγμα, φέρνει επανασχεδιασμένα skill trees και perks, επανασχεδιασμένο cyberware και ένα νέο capacity σύστημα, μάχες με οχήματα και καταδιώξεις με αυτοκίνητα, βελτιώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στο combat και πολλά, πολλά άλλα.

Όπως φαίνεται όμως, η CD Projekt άλλαξε στο παιχνίδι και κάτι που δεν περίμεναν οι περισσότεροι: Την εμφάνιση του Keanu Reeves. Συγκεκριμένα, το 3D μοντέλο του χαρακτήρα που υποδύεται, ο Johnny Silverhand, έχει μεταμορφωθεί με το update 2.0. Αμέσως οι παρατηρητικοί παίκτες κατάλαβαν ότι ο Johnny έχει πλέον μεγαλύτερη ομοιότητα με τον ίδιο τον ηθοποιό, σε σχέση με την εξιδανικευμένη απεικόνιση της αρχικής έκδοσης.

Οι αλλαγές είναι ιδιαίτερα αισθητές στις σκηνές όπου ο Johnny βγάζει τα χαρακτηριστικά γυαλιά του. Πλέον τα textures γύρω από τα μάτια του είναι πιο λεπτομερή, εμφανίζοντας για παράδειγμα πιο έντονους μαύρους κύκλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Johnny να φαίνεται πιο ώριμος, ίσως κατά μια δεκαετία, παραμένοντας ωστόσο μια εντυπωσιακή φιγούρα στο παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σύγκριση που μοιράστηκε ο χρήστης του X (πρώην Twitter) Synth Potato, με τον Keanu να φαίνεται κάπως πιο «γυαλισμένος» και νέος στην αρχική έκδοση. Παρακάτω θα βρείτε επίσης και ένα βίντεο από τον YouTuber Lacry, που αναδεικνύει τις διαφορές μεταξύ του νέου Johnny και του Johnny από την παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού.

Η προηγούμενη έκδοση του Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077:

Η νέα έκδοση του Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077: