Final Fantasy VII Rebirth: Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες δε θα είναι “playable”

Οι δηλώσεις της Square Enix
22 Σεπτεμβρίου 2023 12:56
Final Fantasy VII Rebirth: Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες δε θα είναι “playable”

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Final Fantasy VII Rebirth, που μεταξύ άλλων αποκάλυπτε και έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Vincent Valentine, ο οποίος θα βρίσκεται στο Part 2 του remake, αλλά όχι έτσι όπως τον φαντάζεστε.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο trailer του παιχνιδιού, πολλοί fans αναρωτιούνται εάν ο Vincent Valentine, θα είναι playable στο Rebirth, καθώς ο χαρακτήρας υπάρχει κανονικά μέσα στο βίντεο, αν και η Square Enix δεν είχε αποκαλύψει πολλές πληροφορίες.

Αυτό, όμως, τελειώνει τώρα, καθώς σύμφωνα με τον director, Naoki Hamaguchi, ο οποίος μίλησε στο IGN, ο Vincent θα είναι κάτι όπως ο Red XIII στο Part 1. Δηλαδή, θα κρατάει «συντροφιά» στους χαρακτήρες και δε θα μπορεί να μπει στο party του Cloud, τουλάχιστον όχι στο Rebirth.

Σε ό,τι αφορά για το αν ο Vincent θα είναι ή όχι playable χαρακτήρας, να σας πούμε ότι θα είναι περισσότερο ως συνοδευτικός χαρακτήρας στο party του Final Fantasy VII Rebirth. Θα είναι με παρόμοιο τρόπο που ήταν και ο Red XIII στο Remake.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι ο Vincent δε θα είναι μέσα στη μάχη και να βοηθάει το party, απλά θα βρίσκεται ως μέλος της ομάδας του Cloud. Επίσης, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: ότι ο Vincent θα ενταχθεί στο party του Cloud στο 3ο και τελευταίο μέρος του Final Fantasy VII, όταν έρθει αυτό.

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως μετά τις 29 Μαΐου του 2024, η Square Enix θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες. Βέβαια, το αν θα έρθει το παιχνίδι στο Xbox είναι αμφίβολο, αλλά τουλάχιστον οι PC παίκτες μάλλον θα το απολαύσουν εντός του 2024.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.