Dragon’s Dogma 2: Δείτε νέα εντυπωσιακά πλάνα από το μεγάλο RPG παιχνίδι της Capcom!

Απευθείας από το Tokyo Game Show 2023
21 Σεπτεμβρίου 2023 19:31
Dragon’s Dogma 2: Δείτε νέα εντυπωσιακά πλάνα από το μεγάλο RPG παιχνίδι της Capcom!

Η Capcom παρευρέθηκε στο Tokyo Game Show 2023 και έδωσε στη δημοσιότητα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα για το Dragon’s Dogma 2, τα οποία διαρκούν σχεδόν εννέα λεπτά.

Η ιαπωνική εταιρία συνέχισε λέγοντας ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού κυλάει ομαλά και έπειτα έδωσε ένα νέο βίντεο που θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στον επερχόμενο RPG τίτλο. Ο game director, Hideaki Itsuno μιλάει για το sequel και παράλληλα μεταφέρει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με όλα τα class του παιχνιδιού, τα βασίλεια, τους εχθρούς, τα bosses, τις περιοχές και φυσικά το gameplay.

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Αναγεννήσου σύμφωνα με το δόγμα αυτού του κόσμου. Ένας ήρωας πρέπει να εκπληρώσει το ξεχασμένο πεπρωμένο του. Ποιο δόγμα βλέπει η καρδιά σου μέσα από τα μάτια σου;

Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα έχει και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα παρακάτω:

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν αρκετό καιρό έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

Πριν από αρκετό καιρό είχαμε μάθει ότι το Dragon’s Dogma 2 θα ακολουθήσει τα μονοπάτια του προκατόχου του και δε θα διαθέτει co-op, ενώ παράλληλα θα έχετε πολύ μεγαλύτερο χάρτη από το πρώτο παιχνίδι. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για το PlayStation 5, τα Xbox Series X|S και το PC μέσω Steam.