Το Dragon’s Dogma 2 έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο κόσμο από το πρώτο παιχνίδι – Δείτε το νέο trailer

Δεν αποκαλύφθηκε ούτε τώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του
13 Ιουνίου 2023 01:47
Το Dragon’s Dogma 2 έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο κόσμο από το πρώτο παιχνίδι – Δείτε το νέο trailer

Κατά τη διάρκεια του Capcom Showcase, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα νέα gameplay πλάνα από το Dragon’s Dogma 2 και παράλληλα τόνισε δύο χαρακτηριστικά που θα υπάρχουν στο εξίσου στο sequel, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Αρχικά, η εταιρία έκανε σαφές ότι δε θα υπάρχει ούτε εδώ co-op υποστήριξη, κάτι που σημαίνει ότι δε θα μπορείτε να παίξετε παρέα με φίλους σας. Εσείς, θα πάρετε τον έλεγχο του “Arisen”, του κεντρικού πρωταγωνιστή, ο οποίος θα έχει στο πλάι του ένα κεντρικό Pawn, που θα μπορεί να το φέρει στα μέτρα του. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε δύο ακόμη Pawns στο πλευρό σας, μέσω internet, όπως ακριβώς λειτουργούσε αυτή η δυνατότητα στο αρχικό Dragon’s Dogma.

Επιπροσθέτως, η Capcom έδωσε ακόμη μια σημαντική πληροφορία λέγοντας ότι το Dragon’s Dogma 2 έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερο κόσμο από το πρώτο.

Μπορείτε να απολαύσετε τα νέα πλάνα παρακάτω

Μερικές πληροφορίες για το Dragon’s Dogma 2:

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Αναγεννήσου σύμφωνα με το δόγμα αυτού του κόσμου. Ένας ήρωας πρέπει να εκπληρώσει το ξεχασμένο πεπρωμένο του. Ποιο δόγμα βλέπει η καρδιά σου μέσα από τα μάτια σου;

Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα έχει και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Dragon’s Dogma 2 θα είναι μια “καθαρή” single-player εμπειρία

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν αρκετό καιρό έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

To Dragon’s Dogma 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Η Capcom δεν αποκάλυψε ούτε τώρα την ημερομηνία κυκλοφορίας του.