Fans του Call of Duty Warzone αποχαιρετούν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο

Ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το παιχνίδι λίγο πριν κλείσει για πάντα
21 Σεπτεμβρίου 2023 16:12
Fans του Call of Duty Warzone αποχαιρετούν το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές το βράδυ, σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κλείσουν οι servers του Call of Duty Warzone, μιας και η Activision αποφάσισε εδώ και καιρό να επικεντρωθεί στο Warzone 2.

Τρία χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το δημοφιλές free-to-play battle royal παιχνίδι κλείνει για πάντα τις πόρτες του, έχοντας όμως στην πλάτη του πολλές επιτυχίες. Το αρχικό Warzone τα πήγε περίφημα όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022, καθώς μέσα σε 13 μήνες είχε προσελκύσει πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες.

Τώρα, οι gamers έχουν κατακλίσει τα social media από το πρωί ανεβάζοντας διάφορα αποχαιρετιστήρια μηνύματα, έτσι ώστε να αποχαιρετήσουν το παιχνίδι όπως του αρμόζει. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που δημοσίευσαν διάφορες φωτογραφίες και clip με κάποιες σημαντικές τους στιγμές.

Δείτε διάφορα μηνύματα των fans του Warzone μέσα από το X:

Η Activision είχε δηλώσει παλιότερα: Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2023, το Call of Duty Warzone Caldera θα κλείσει, καθώς οι ομάδες μας επικεντρώνονται στο μελλοντικό περιεχόμενο του Call of Duty. Όλοι είχαμε απίστευτες εμπειρίες στο Warzone από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Η εταιρία έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό ότι όσοι έχουν αγοράσει περιεχόμενο στο Warzone από τα Modern Warfare (2019), Black Ops Cold War ή το Vanguard θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση.